GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλό ταξίδι συνάδελφε...

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων εκφράζει την λύπη της για τον άδικο χαμό του Ηλία. Ημέρα πένθους και οδύνης η σημερινή, γ...


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων εκφράζει την λύπη της για τον άδικο χαμό του Ηλία. Ημέρα πένθους και οδύνης η σημερινή, για την απώλεια ενός συναδέλφου που παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες , το δύσβατο της περιοχής, την οικονομική και ψυχολογική ένδεια και τον ανύπαρκτο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, έπραξε στο ακέραιο το καθήκον του με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και φιλότιμο.

Φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος, αδίστακτοι Αλβανοί κακοποιοί. Ηθικός αυτουργός η Ελληνική Πολιτεία, καθώς εγκατέλειψε τους αστυνομικούς και την Ελληνοαλβανική μεθόριο στο έλεος κάθε εγκληματία, χωρίς τον στοιχειώδη εξοπλισμό, χωρίς οχήματα, κι επέτρεψε τη διάλυση των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης.

Για όλα αυτά φωνάζουμε και διαμαρτυρόμαστε εδώ και χρόνια , ελπίζοντας ότι δεν θα χρειαζόταν να πληρωθεί με αίμα όλη αυτή η αδιαφορία. Δυστυχώς οι ελπίδες μας διαψεύστηκαν με το χειρότερο τρόπο. Καλούμε τη Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να επαναπροσδιορίσει την στάση της απέναντι στις Υπηρεσίες των ακριτικών περιοχών, να ευαισθητοποιηθεί απέναντι στις ανάγκες των πολιτών για αστυνόμευση και προστασία των συνόρων, καθώς επίσης και στις ανάγκες των συναδέλφων για ενίσχυση των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης. Να σταματήσει να κωφεύει στα προβλήματα που η ίδια με την στάση της και με τις παραλείψεις της δημιούργησε.

Ευχόμαστε η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου να σταθεί δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου, όπως δικαιούται η οικογένεια ενός ανθρώπου που για την προστασία του πολίτη έβαλε τη ζωή του σε δεύτερη μοίρα, ενός ή ρ ω α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση