GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προτεινόμενο χριστουγεννιάτικο, unisex δώρο στον κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Γραμματογραφεί  ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης Εντονότατό μου blog, Διαβάζω σε φίλια (από την εποχή που ο δημοσιοσχετισμός ήταν συνών...

Γραμματογραφεί 

Εντονότατό μου blog,

Διαβάζω σε φίλια (από την εποχή που ο δημοσιοσχετισμός ήταν συνώνυμος της πολιτικής του πορείας) προς τον πρώην υπουργό μέσα, ότι ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος -λίγο πριν αναχαχωρήσει για τα γνωστά χειμερινά θέρετρα που τιμά χρόνια τώρα- άσκησε σκληρή κριτική στο οικονομικό επιτελείο μέσω Twitter. Μια μέρα μετά τις κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή για τους πλειστηριασμούς και τον φόρο ακινήτων, τα οποία υπερψήφισε, έγραψε: «Λυπάμαι που θα δυσαρεστήσω πολλούς αλλά το ράβε-ξήλωνε στις ρυθμίσεις για τα φορολογικά έδειξε όχι μόνο προχειρότητα αλλά και ανευθυνότητα!».
Διακρίνω μια ενοχικότητα που έπειτα από το "ταμείο" φαντάζει υποκριτική, αλλά επειδή μπορεί να αδικώ τον πολιτικό άνδρα που φαίνεται πως αναζητά συγχώρεση για τις κοινοβουλευτικές του συγκαταθέσεις και καθώς γνωρίζω ότι μια από τις δραστηριότητες που τον χαλαρώνουν είναι η yoga, έχω να του προτείνω φιλικά ένα δώρο για να κάνει στον εαυτό του (αν δεν το σκεφτούν ή δεν το δουν οι φίλοι/ες του). Ο λόγος για τα περίφημα, διαφανή yoga pants –κολάν για γιόγκα– η μόδα των οποίων ξεκίνησε από το αγαπημένο του βουλευτή της ΝΔ, Μανχάταν και κατάφερε να κατακλύσει όλο τον κόσμο:


Ο λόγος για τα περίφημα διαφανή yoga pants – κολάν για γιόγκα – η μόδα των οποίων ξεκίνησε από το Μανχάταν και κατάφερε να κατακλύσει όλο τον κόσμο – και τη χώρα μας – κολάζοντας ακόμη και τον πιο καλοκάγαθο περαστικό.
Μάλιστα, τόσος θόρυβος έχει προκληθεί από τη μαζική χρήση του που η αμερικανική εταιρεία ειδών άθλησης Lululemon Athletica υποχρεώθηκε να αποσύρει από την αγορά μία μεγάλη παρτίδα λόγω ελαττωματικής υπερβολικής διαφάνειας.
- See more at: http://arouraios.gr/2013/11/i-nea-kolasmeni-moda/#sthash.2ArqwOS7.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση