GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευχαριστημένος ο Πράνιτς

Δικαιωμένος για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως νιώθει ο Ντάνιελ Πράνιτς. Οι όλο και καλύ...


Δικαιωμένος για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως νιώθει ο Ντάνιελ Πράνιτς. Οι όλο και καλύτερες εμφανίσεις του σε συνδυασμό με την επιστροφή στην εθνική Κροατίας χαροποιούν τον Κροάτη μέσο, που μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.
«Ειλικρινά, δεν θυμάμαι πότε είχα σκοράρει για τελευταία φορά», ανέφερε για τα δύο γκολ του επί της Καλλονής. «Ο Όλιτς πήρε για να με συγχαρεί για τα γκολ μου. Μιλάω συχνά μαζί του. Στην Αθήνα κάνω περισσότερο παρέα με τον Σίλντενφελντ», πρόσθεσε.
Ερωτηθείς για την οικονομική κατάσταση στο «τριφύλλι», ο 32χρονος άσος απάντησε: «Υπέγραψα για τρία χρόνια. Η οικονομική κατάσταση στην ομάδα δεν είναι η καλύτερη. Όμως δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές».
Αν και απείχε καιρό από τις κλήσεις της εθνικής Κροατίας, επέστρεψε για τα μπαράζ του Μουντιάλ και έπαιξε βασικός απέναντι στην Ισλανδία. «Νόμιζα πως η καριέρα μου στην εθνική ομάδα είχε τελειώσει. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά μετά τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό κέρδισα ξανά τη θέση μου. Πλέον περιμένω το Μουντιάλ. Είμαστε σε έναν καλό όμιλο και αισιοδοξώ για την πρόκριση στην επόμενη φάση», ανέφερε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση