GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιορτή Αγοράς στη Θεσσαλονίκη

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης υποδέχεται τους πολίτες με δώρα, εκθέσεις και συναυλίες, καθώς διοργανώνει και φέτος Γιο...

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης υποδέχεται τους πολίτες με δώρα, εκθέσεις και συναυλίες, καθώς διοργανώνει και φέτος Γιορτή Αγοράς, τις Κυριακές 22 και 29 Δεκεμβρίου, σε μία προσπάθεια να “ανατείνει το ψυχολογικό κλίμα και να δημιουργήσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα”.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την ιστορική, οικονομική, πολιτιστική, κοινωνική και αρχιτεκτονική οντότητα της παραδοσιακής αγορά της πόλης, μέσω της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Αgora», που θα διοργανώσει ο ΕΣΘ σε συνεργασία με την «f14 Κοινόν Φωτογράφων».

Η έκθεση φωτογραφίας «Αgora», θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου στον άξονα της Αριστοτέλους (μεταξύ Μητροπόλεως και Τσιμισκή) και στις 29 Δεκεμβρίου στα εξής τρία σημεία: Παύλου Μελά – Παλαιών Πατρών Γερμανού και Ικτίνου. Ταυτόχρονα, και τις δύο Κυριακές, θα υπάρχουν μουσικά σχήματα, σε διάφορα σημεία της αγοράς της Θεσσαλονίκης.

Μεγαλύτερης έυνοιας, θα τύουν οι λιλιπούτειοι επισκέπτες του κέντρου της Θεσσαλονίκης, καθώς και φέτος, όπως κάθε χρόνο, ο ΕΣΘ θα μοιράσει στα παιδιά τα καθιερωμένα μπαλόνια Άϊ-Βασίλη, που συνοδεύεται από ευχετήρια κάρτα.

Ωστόσο, προκειμένου να καλύψει τις επιθυμίες των παιδιών, που φιλοξενούνται σε ιδρύματα και τις ανάγκες των Γιατρών του Κόσμου, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, θα διανείμει δώρα, σε μια ανοιχτή μικρή γιορτή, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 15.00 μετά το μεσημέρι, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό (Πλατεία Αριστοτέλους).

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση