GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουτάρης: Έκανα σε έναν παρατήρηση για παράνομο παρκάρισμα και μ’ έβρισε!

Για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της πόλης μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του...

Για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της πόλης μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συζήτηση για αλλαγή του συστήματος στάθμευσης στον δήμο. Ο κ. Μπουτάρης ανέφερε ότι και ο ίδιος «τα άκουσε» από πολίτη, όταν προσπάθησε να κάνει παρατήρηση για παράνομο παρκάρισμα. «Το κυκλοφοριακό πρόβλημα συνολικά είναι τερατώδες. Οι χώροι της πόλης δεν χωράνε τα ΙΧ που υπάρχουν. Έχουμε ένα και κουτσό μέσο μεταφοράς.

Καταργήθηκε η δημοτική αστυνομία. Με αυτή τη λογική, βρισκόμαστε σχεδόν σε αδιέξοδο. Για να λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα, δεν αρκούν τα μέτρα που λαμβάνονται. Χρειάζεται άλλη κυκλοφοριακή συνείδηση των πολιτών, που δυστυχώς δεν υπάρχει» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: «Δέχομαι ότι σε οποιονδήποτε κάνεις παρατήρηση για το πού παρκάρει, τα ακούς, λόγω και της δύσκολης κατάστασης. Εμένα τον ίδιο, μ’ εχουν βρίσει επειδή έκανα παρατήρηση σε κάποιον που σταμάτησε πάνω στη διάβαση».

Ο κ. Μπουτάρης επανέλαβε την πρόθεση της διοίησης του δήμου να απαγορεύσει την κυκλοφορία των ΙΧ στο κέντρο της πόλης και σημείωσε ότι θα επιτρέπεται να κυκλοφορούν “μόνο ειδικές ομάδες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση