GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο Μπέιλ είναι καλύτερος χωρίς τον Ρονάλντο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γκάρεθ Μπέιλ ο πρώην προπονητής του στην Τότεναμ, Αντρέ Βίλας-Μπόας. Όπως τόνισε σε δηλώ...

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γκάρεθ Μπέιλ ο πρώην προπονητής του στην Τότεναμ, Αντρέ Βίλας-Μπόας. Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, ο παίκτης είναι σημείο αναφοράς σε κάθε ομάδα που παίζει.

«Ο Μπέιλ παίζει καλύτερα χωρίς τον Ρονάλντο», τόνισε ο Πορτογάλος. «Έχει σημαντικότερο ρόλο στην Ρεάλ όταν ο Κριστιάνο δεν παίζει. Όταν υπάρχουν δύο σημεία αναφοράς σε μια ομάδα, οι επιλογές είναι μοιρασμένες», προσέθεσε ο 36χρονος.

«Στην Τότεναμ ο Μπέιλ συνήθιζε να παίζει το ποδόσφαιρο που του έδινε την ευκαιρία να έχει τον κεντρικό ρόλο. Αυτό τον έκανε σημείο αναφοράς στην ομάδα», συμπλήρωσε ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ.

Και κατέληξε: «Είναι ήδη ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές. Το ερώτημα είναι το πότε θα επαναλάβει την επίδοση που είχε στην Τότεναμ, δίπλα στον καλύτερο παίκτη του 2013».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση