GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κασιδιάρης διαψεύδει ότι τα «έσπασε» με τον Μιχαλολιάκο

Να διαψεύσει τα σενάρια τα οποία θέλουν να βρίσκεται στα «μαχαίρια» με τον Νίκο Μιχαλολιάκο επιχειρεί ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος σε κεί...

Να διαψεύσει τα σενάρια τα οποία θέλουν να βρίσκεται στα «μαχαίρια» με τον Νίκο Μιχαλολιάκο επιχειρεί ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος σε κείμενο του επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του -τουλάχιστον προς τα «έξω»- προς το πρόσωπο του έγκλειστου γενικού γραμματέα της ΧΑ.

Σε κείμενο του, ο βουλευτής της ΧΑ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «με τον Αρχηγό και 2 βουλευτές μας παράνομα προφυλακισμένους, με το ανθελληνικό σύστημα της διεθνούς τοκογλυφίας να μας πολεμά μανιωδώς, η Χρυσή Αυγή είναι σήμερα ενωμένη και πιο ισχυρή από ποτέ. Η πολιτική ισχύς μας βασίζεται στην ενότητα, στην πίστη όλων μας στην ηγεσία του Κινήματος και στην αγάπη του ελληνικού λαού».

Συνεχίζοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΧΑ αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Real News την Κυριακή με τίτλο «Βγήκαν τα μαχαίρια στη Χρυσή Αυγή» και κάνει λόγο για σύγκρουση Κασιδιάρη- Μιχαλολιάκου γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχουν βαρεθεί να εφευρίσκουν και να διαδίδουν τέτοιες γελοίες θεωρίες; Η ιστορία είναι παλιά και εντάθηκε από την στιγμή που η εκλογική μας επιρροή άρχισε να αυξάνεται ραγδαία. Ως βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος απέστειλα ήδη εξώδικο στην διεύθυνση της εφημερίδας Real-news του Χατζηνικολάου απαιτώντας να ανασκευάσει άμεσα τα ψεύδη της και να δημοσιεύσει την απάντησή μου».

Το εξώδικο του Ηλία Κασιδιάρη:

Σε δημοσίευμά σας της Κυριακής 1ης Δεκεμβρίου του 2013 με τίτλο: «Βγήκαν μαχαίρια για την υποψηφιότητα του προφυλακισμένου αρχηγού στις ευρωεκλογές» αναπαράγεται μία σειρά ψευδολογιών, που έχουν στόχο την δυσφήμιση του κόμματός μου και εμού προσωπικώς. Σας υπενθυμίζω ότι όσα ψευδή και συκοφαντικά σχόλια και αν δημοσιεύσετε, δεν πρόκειται να πλήξετε επ' ουδενί την αρραγή ενότητα του Λαϊκού Συνδέσμου. Στο κόμμα μας δεν υπάρχουν ούτε... «δαχτυλίδια», ούτε δελφίνοι, ούτε πολιτικάντηδες με προσωπικές φιλοδοξίες. Αν διαθέτατε βεβαίως την στοιχειώδη ευθιξία δεν θα διασπείρατε τόσες ψευδείς ειδήσεις για έναν πολιτικό Αρχηγό που παραμένει εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά στην φυλακή, όμηρος ενός καθεστώτος που δικαίως καλείται πλέον ανθελληνική χούντα. Διαψεύδω τα δήθεν... «αποκαλυπτικά στοιχεία» του άρθρου σας και απαιτώ να δημοσιευθεί αυτούσια η διάψευση μου, ειδάλλως επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Μετά το εξώδικο- κατηγορητήριο του, ο Ηλίας Κασιδιάρης δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον επίλογο του ρεπορτάζ ο οποίος αναφέρει πως «Στόχος του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι να περιορίσει τον «προστατευόμενο» του στα στεγανά ενός δήμου...» και απαντά πως η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη να διοικήσει την πρωτεύουσα, ενώ καταλήγοντας αναφέρει:

«Ο παροξυσμός των καθεστωτικών μέσων είναι εμφανής. Δεν μας λύγισαν με τις παράνομες διώξεις, τις σκευωρίες, τις τρομοκρατικές επιθέσεις και τις προφυλακίσεις και προσπαθούν να μας λυγίσουν λέγοντας... βλακείες (για να μην μεταχειριστώ κάποιον πιο δηκτικό χαρακτηρισμό που αρμόζει περισσότερο στην περίσταση). Περαστικά στα παπαγαλάκια του καθεστώτος, η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, είμαστε πανίσχυροι, σε λίγο καιρό θα είμαστε κυρίαρχοι».

1 σχόλιο

  1. "Να διαψεύσει τα σενάρια τα οποία θέλουν να βρίσκεται στα «μαχαίρια» με τον Νίκο Μιχαλολιάκο επιχειρεί ο Ηλίας Κασιδιάρης"

    Απο τα γραφόμενα καταλαβαίνω τι παπαγαλάκια είστε όλοι.
    Τι "επιχειρεί" να διαψεύσει λέτε"
    Επιχειρείς να διαψεύσεις κάτι που είναι αληθές όχι μια κατευθυνόμενη μαλακία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση