GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωταγωγήθηκε το καράβι του δήμου Αθηναίων από τον Γιώργο Καμίνη

Ξεχωριστό χρώμα απέκτησε η Αθήνα από το χριστουγεννιάτικο καράβι που φωταγωγήθηκε στην πλατεία Συντάγματος Το χριστουγεννιάτικο καρ...

Ξεχωριστό χρώμα απέκτησε η Αθήνα από το χριστουγεννιάτικο καράβι που φωταγωγήθηκε στην πλατεία Συντάγματος
Το χριστουγεννιάτικο καράβι που θα στολίζει την Πλατεία Συντάγματος για την περίοδο των εορτών, φωταγώγησε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.
Στις 7.30 μ.μ. ο δήμαρχος έδωσε το έναυσμα για τη φωταγώγηση του κέντρου της πρωτεύουσας, δίνοντας το μήνυμα της έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων με σύνθημα «Η Αθήνα γιορτάζει, με παιχνίδι το κέφι αλλάζει».
Ο κ. Καμίνης αφού ανέφερε ότι σε πείσμα των καιρών βρισκόμαστε εδώ, παρά τις αντίξοες συνθήκες, για να φωταγωγήσουμε το καράβι, συμπλήρωσε ότι «Φέτος ενδεχομένως να έχουμε και χιονισμένα Χριστούγεννα. Ο δήμος, οι άνθρωποι και δομές του βρίσκονται δίπλα σε όσους τον έχουν ανάγκη. Καλά Χριστούγεννα».
Τα σχέδια της δημοτικής Αρχής χάλασε όμως η βροχή που άρχισε να πέφτει και απέτρεψε πολύ κόσμο από το να απολαύσει την όλη εκδήλωση, ενώ και η προγραμματισμένη συναυλία μουσικών συνόλων του Δήμου Αθηναίων ακυρώθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων θα διαρκέσουν έως τις 5 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση