GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια το παράκανε στην ηλιοθεραπεία Δεκέμβρη μήνα;

Η Pippa Middleton και ο σύντροφός της Nico Jckson αποφάσισαν να κάνουν ένα όμορφο ταξιδάκι στην Ινδία. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του ε...

Η Pippa Middleton και ο σύντροφός της Nico Jckson αποφάσισαν να κάνουν ένα όμορφο ταξιδάκι στην Ινδία. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του εντόπισε κατά την επιστροφή τους στο αεροδρόμιο του Heathrow.




Το ζευγάρι έδειχνε χαλαρό και ευδιάθετο αν και βλέποντας την Pippa Middleton ένας πόνος σε πιάνει με το κατακκόκινο πρόσωπο από τον ήλιο. Και μπορεί η Ευρώπη να περιμένει τον χιονιά εκεί στην Ινδία, αν και Δεκέμβρης μήνας, πρέπει να κυκλοφορείς με το αντηλιακό.


Κάτι που προφανώς ξέχασε να κάνει η Pippa και τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπετε στην φωτογραφία. Το έγκαυμα φαίνεται πως το είχε στο τσεπάκι αλλά για καλή της τύχη το γλίτωσε. Πάντως ακόμα και έτσι μια χαρά ήταν η Pippa με το παντελονάκι και το πουκαμισάκι της, ένα ιδανικό στυλ για ταξίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση