GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η άλλη άποψη για την Ιωάννα Δεμεντή...

Όποια κοπέλα είναι όμορφη, δεν πρέπει να προσλαμβάνεται! Όποιος είναι αντιμνημονιακός, δεν πρέπει να πηγαίνει ταξίδια! Ατελείωτο κόμπλε...

Το κόμπλεξ συγκεκριμένων «κίτρινων» εντύπων και σοβαροφανών ηλεκτρονικών σελίδων που τα αναπαράγουν, δεν έχει τέλος.
Τελευταίο θύμα η Ιωάννα Δεμεντή, που προσελήφθηκε να εργαστεί εθελοντικά στο γραφείο δημοσίων σχέσεων του υπουργείου υγείας. Σύμφωνα με τους «σοβαροφανείς» δημοσιογράφους, αυτό είναι επιλήψιμο διότι η νεαρή δημοσιογράφος-τηλεπαρουσιάστρια, είχε στο παρελθόν συμμετάσχει σε καλλιστεία.
Κανείς φυσικά δεν έκανε λόγο ότι η συγκεκριμένη εθελόντρια έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφορικής στα ΤΕΙ Αθήνας και είναι πτυχιούχος σχολής aerobic-fitness. Έμειναν μόνο στο ότι έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ.
Με λίγα λόγια, όποια κοπέλα είναι όμορφη πρέπει αναγκαστικά να πηγαίνει μόνο σε club, άσχετα με το αν έχει σπουδάσει…
Η άλλη πλευρά της σοβαροφανούς δημοσιογραφίας είναι οι φωτογραφίες από ταξίδι αναψυχής του κ. Π. Καμμένου στο εξωτερικό. Και αυτό είναι μεμπτό, διότι προφανώς όποιος έχει αντιμνημονιακές θέσεις, απαγορεύται να κάνει διακοπές τα Χριστούγεννα…
Δ.Μ.Μ.

12 σχόλια

  1. O σεξισμός δεν έχει όρια!Η συγκεκριμένη όπου δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τρώγονται ετσι έκανε εκπομπή στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο κάτι που οι αναρχοάπλυτοι Συριζαίοι και λοιποί ξεπεσμένοι αποκρυπτουν.Μιλάει 2 ξένες γλώσσες και έχει τελειώσει 3 σχολές.Είναι πιστοποιημένη social media manager και συγκεκριμενα εκανε το σεμινάριο μαζι με την Μαρία Καρχιλάκη του Mega.Δεν κάνω κανένα υμνολόγιο άλλωστε ουτε γκομενα μου είναι ούτε αδερφή μου.Και αν λεει και μια κουβεντα παραπανω μαγκια της.Παρακολουθουσα τις αναρτησεις της στο face και ηταν πολυ ευστοχη.Δυστυχως για τους αναρχοαπλυτους λιγουριδες και εκβιαστες την συγκεκριμενη την εκτιμουν στο Ευρωπαικο Κοινοβουλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα καθολου δεν φαινεσαι, οτι εισαι η ιδια και οτι σχολιαζεις τον εαυτο σου. Παντως, εχεις παχυνει, δεν εισαι πια το τουμπανο που ησουνα, εισαι και κοντη... να το προσεξεις, γιατι μετα δεν θα σε εκτιμουν αλλο στο Ευρωκυνοβουλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ. ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΩΤΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΣΟΥΠΩΤΗ ΚΑΙ ΑΓΥΜΝΑΣΤΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΤΣΟ ΧΑΛΙΑ, ΜΕΣ ΤΟ ΛΙΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EGO XERO OTI TIN EKTIMOUN STO EVROPAIKO KOINOVOULIO.KATALAVATE KOBLEXIKOI SEXISTES;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, κατι καταλαβαμε. Ειδαμε κατι φωτο με τον γεροξεκουτη τον Μαρτιν Γδαρτιν Σουλτς. Αχαχαχαχαχ. Το γεγονος οτι στην Ελλαδα σε θεωρουμε μπαζο δεν αλλαζει, οσο κι αν σε ''εκτιμανε'' στο Ευροκυνοβουλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NTROPI SAS...LIGOURIDES.EPEIDI EINAI OMORFI DEN EXEI TO DIKAIOMA NA EINAI......ETHELONTRIA I SYMVOULOS...I ANTAPOKRITRIA;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξυδακιιιιιιι στους εκβιαστες που προσπαθουν να της κανουν ζημια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγα την ωραια, σαν σκυλι ειναι. Ασε, που τωρα εχει λαπαδιασει. Και ποιος την εκβιαζει; Στη φαντασια της; Παντως ταιριαζει στον ψυχαναγκαστικο ναρκισσο Αδωνι, γιατι και η ιδια δεν φαινεται τελειως στα καλα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγα την ωραια, σαν σκυλι ειναι. Ασε, που τωρα εχει λαπαδιασει. Και ποιος την εκβιαζει; Στη φαντασια της; Παντως ταιριαζει στον ψυχαναγκαστικο ναρκισσο Αδωνι, γιατι και η ιδια δεν φαινεται τελειως στα καλα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγα την ωραια, σαν σκυλι ειναι. Ασε, που τωρα εχει λαπαδιασει. Και ποιος την εκβιαζει; Στη φαντασια της; Παντως ταιριαζει στον ψυχαναγκαστικο ναρκισσο Αδωνι, γιατι και η ιδια δεν φαινεται τελειως στα καλα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγα την ωραια, σαν σκυλι ειναι. Ασε, που τωρα εχει λαπαδιασει. Και ποιος την εκβιαζει; Στη φαντασια της; Παντως ταιριαζει στον ψυχαναγκαστικο ναρκισσο Αδωνι, γιατι και η ιδια δεν φαινεται τελειως στα καλα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγα την ωραια, σαν σκυλι ειναι. Ασε, που τωρα εχει λαπαδιασει. Και ποιος την εκβιαζει; Στη φαντασια της; Παντως ταιριαζει στον ψυχαναγκαστικο ναρκισσο Αδωνι, γιατι και η ιδια δεν φαινεται τελειως στα καλα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση