GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Κόρη του γιαλού»

Από αριστερά: Ο Ιστορικός Τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς , η συγγραφέας του βιβλίου Ευρυδίκη Σιγαλού, ο ηθοποιός Βαγγέλης Παπαδάκης και η ηθοπο...

Από αριστερά: Ο Ιστορικός Τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς , η συγγραφέας του βιβλίου Ευρυδίκη Σιγαλού,
ο ηθοποιός Βαγγέλης Παπαδάκης και η ηθοποιός Μαίρη Μαρούγκα
Στις 11 Δεκεμβρίου 2013 στον επιβλητικό χώρο του “Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης”, παρουσιάστηκε με λαμπρότητα στο Αθηναϊκό αναγνωστικό κοινό, το βιβλίο της συγγραφέα Ευρυδίκης Σιγαλού «Η Κόρη του γιαλού», των εκδόσεων ΛΙΒΑΝΗ.

Οι φίλοι του βιβλίου, αγνόησαν το τσουχτερό κρύο και με ανοιχτή καρδιά ταξίδεψαν με τις φωνές των ηθοποιών Βαγγέλη Παπαδάκη και Μαίρης Μαρούγκα, στα μονοπάτια των ηρώων του μυθιστορήματος.

Ο Ιστορικός Τέχνης κύριος Λεόντιος Πετμεζάς αξιολόγησε και προλόγισε το βιβλίο με τον χαρακτηριστικό του λόγο.

Με περγαμηνές και παρακαταθήκες συνέχισης στο παρόν πρώτο πόνημα της η συγγραφέας Ευρυδίκη Σιγαλού επιδίδεται στην έντεχνη παρουσίαση των καταστάσεων της ζωής και στην ενδόμυχη διερεύνηση της κεντρικής ηρωίδας του βιβλίου της.

Την σκιαγραφεί με προέκταση και δυναμική ακολουθώντας καταλυτικά μια κατάθεση επικολυρική με ενδοσκόπηση, με προβληματισμό, στοχαστικές εξάρσεις και αισθαντικό περιεχόμενο, τονίζοντας τους ενοχικούς οραματισμούς ενός ψυχισμού που διαταράσσετε διαρκώς.

Η ιστορία που αφηγείται με υποδομή ξετυλίγει τις σελίδες μιας περιπετειώδους ζωής που δεν ξεφεύγει τελείως από τα συνήθη πρότυπα της καθημερινότητας αλλά λειτουργεί σαν πομπός και δέκτης φαντασιώσεων και σπαραγμάτων.

Το μυθιστόρημα «Η Κόρη του γιαλού» βρίσκεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδος και σημειώνει επιτυχία και στο εξωτερικό!




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση