GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παράπονο του Σουφλιά

Ο κ. Γ. Σουφλιάς έχει ένα παράπονο. Είχε φτιάξει ως υπουργός ΠΕΧΩΔΕ ένα πλαίσιο έργων το 2007, το οποίο ήταν γι’ αυτόν το όραμα των οδι...

Ο κ. Γ. Σουφλιάς έχει ένα παράπονο. Είχε φτιάξει ως υπουργός ΠΕΧΩΔΕ ένα πλαίσιο έργων το 2007, το οποίο ήταν γι’ αυτόν το όραμα των οδικών αξόνων («άξονες ανάπτυξης» όπως ονομάστηκαν).
Διέσχιζαν τη χώρα κάθετα και οριζόντια. Καθιστούσαν δηλαδή την Ελλάδα διελεύσιμη. Παρ’ ότι είχαν σχεδιαστεί, ήλθε η κρίση που κατέστησε τη χώρα μη χρηματοδοτούμενη και είχε ως συνέπεια να αναδειχθεί και το χρηματοδοτικό κενό στα έργα.

Αποδίδει όμως ο κ. Σουφλιάς ευθύνες στους υπουργούς που τον διαδέχθηκαν, με αποτέλεσμα το 2011, με το μνημόνιο συναντίληψης, να απεμποληθούν τα δικαιώματα του Ελληνικού Δημοσίου. Ο ίδιος, όπως διαβάζουμε στο ΒΗΜΑ, επιθυμεί να αρχίσουν τα έργα και το παράπονό του είναι ότι κανένας σήμερα δεν μνημονεύει το σχέδιο του.
thestival.gr

1 σχόλιο

  1. Τι Θέλεις και εσύ δικαίωση?
    Δεν ντρέπεσαι που ξεπούλησες όλο το Εθνικό οδικό δίκτυο στους δικούς σου και άνοιξες την πόρτα της εκποίησης του δημόσιου πλούτου, ζητάς και τα ρέστα τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση