GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα το πάρει μόνος του!

Έχει αρχίσει να γίνεται… άνισο για τις άλλες ομάδες. Και απόλυτα ξεκάθαρο ότι αντίδοτο στον «φαρμακερό» Λουίς Σουάρες δεν υπάρχει! Μ...


Έχει αρχίσει να γίνεται… άνισο για τις άλλες ομάδες. Και απόλυτα ξεκάθαρο ότι αντίδοτο στον «φαρμακερό» Λουίς Σουάρες δεν υπάρχει! Μια μέρα αφότου ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ, ο Ουρουγουανός ανανέωσε με νέο… πακέτο γκολ τη σχέση του με τα δίχτυα!
Σκοράροντας λοιπόν στο 25’ και το 45’ του αγώνα με την Κάρντιφ, δεν οδήγησε απλά τους «κόκκινους» στην τέταρτη σερί νίκη τους με 3-1 (το άλλο γκολ ενδιάμεσα πέτυχε ο Στέρλινγκ). Δεν συνέχισε μονάχα να σπάει κάθε ρεκόρ, φτάνοντας τα 19 γκολ σε 12 παιχνίδια φέτος στην Premier League.
Αλλά έστειλε την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας -να παρακολουθήσει με άνεση το ντέρμπι Άρσεναλ-Τσέλσι και να γνωρίζει ότι καμία απ’ τις δυο δεν διαθέτει τέτοιο «πυρηνικό όπλο» στη μάχη για τον τίτλο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση