GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός χρονοδιαγράμματος τα έργα για το Μουντιάλ

Καμία από τις έξι νέες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, το 2014, δεν θα είναι έτοι...

Καμία από τις έξι νέες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, το 2014, δεν θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του έτους, ενώ οι καθυστερήσεις στην παράδοση φαίνεται επίσης να περιλαμβάνουν και άλλες δομές ενόψει της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Σε απολογισμό των έργων, 189 ημέρες πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ στις 12 Ιουνίου, προέβη ο υπουργός Αθλητισμού της Βραζιλίας, Αλντο Ρεμπέλο, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Κόστα ντο Σάουπε της Μπαΐα, όπου την Παρασκευή θα διεξαχθεί η κλήρωση για τη φάση των ομίλων.

Μέτρα ύψιστης ασφαλείας στην κλήρωση

Σημειωτέον ότι περίπου 3.600 άνδρες, συμπεριλαμβανομένων των αξιωματικών και των στρατιωτών, θα είναι παρόντες στην κλήρωση. Οι αρχές της Βραζιλίας διέταξαν την ανάπτυξη αστυνομικών, στρατιωτών, τμημάτων της ομοσπονδιακής αστυνομίας και πυροσβεστών.

Ακόμη και η FIFA, η διεθνής συνομοσπονδία ποδοσφαίρου, βοήθησε με την πρόσληψη 300 ανδρών από ιδιωτικές εταιρείες υπηρεσιών ασφαλείας. Τα πρόσωπα που έχουν διαπιστευτεί για να παραστούν στην κλήρωση είναι 4.800.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση