GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός θα παντρευτεί στη Νέα Υόρκη;

Με φόντο την πανέμορφα στολισμένη Νέα Υόρκη και παρουσία μόνο των οικογενειών τους πρόκειται να παντρευτούν την περίοδο των γιορτών μ...


Με φόντο την πανέμορφα στολισμένη Νέα Υόρκη και παρουσία μόνο των οικογενειών τους πρόκειται να παντρευτούν την περίοδο των γιορτών με πολιτικό γάμο η ηθοποιός και ο σύντροφός της.
Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και περίπου πέντε χρόνια, γνωρίστηκε μέσα από τη δουλειά, μιας και οι δύο υπηρετούν με συνέπεια εδώ και χρόνια τον καλλιτεχνικό χώρο.
Ο λόγος για την ηθοποιό Βίκυ Βολιώτη και τον διευθυντή φωτογραφίας κινηματογραφικών ταινιών Σίμο Σαρκετζή, «Η Βίκυ και ο Σίμος πήραν την απόφαση να παντρευτούν στη Νέα Υόρκη, καθώς είναι μια πόλη που αγαπούν πολλά και οι δύο», αποκαλύπτει στη Realnews στενός φίλος του ζευγαριού.
Σύμφωνα με την εφημερίδα και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Δερμιτζάκη, παρόντες στο μυστήριο θα είναι μόνο τα άτομα από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον. «Ο λόγος για τον οποίο αποφάσισαν να παντρευτούν στην Αμερική και όχι στην Ελλάδα έχει να κάνει με το γεγονός πως το ζευγάρι δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε δημοσιότητα», λέει φίλος του ζευγαριού.
Είναι γεγονός πως, όσα χρόνια είναι ζευγάρι, είχαν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους. Ακόμα και στις θεατρικές πρεμιέρες, όπου έδιναν το «παρών» για να τιμήσουν στενούς φίλους τους από τον χώρο της υποκριτικής, φρόντιζαν να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις, ώστε να μην δίνουν τροφή για σχόλια και απέφευγαν τα κοινά ενσταντανέ στον φακό. Γι΄αυτό και ελάχιστοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν τον έρωτά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση