GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχουν το ασχημότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στην βορειοανατολική Βρετανία, οι κάτοικοι της πόλης Στόκτον χαρακτηρίζουν εξοργισμένοι το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε σε κεντρι...

Στην βορειοανατολική Βρετανία, οι κάτοικοι της πόλης Στόκτον χαρακτηρίζουν εξοργισμένοι το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε σε κεντρικό σημείο ως το χειρότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου.

Οι πολίτες διαμαρτύρονται στη δημοτική αρχή με την απόφασή της να στολίσει την κεντρική πλατεία με ένα δέντρο που το θεωρούν «ντροπή και αστείο».

Πρόκειται για ένα άσπρο γλυπτό, σε σχήμα κώνου, που τοποθετήθηκε στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης το Σαββατοκύριακο, για να βάλει τους κατοίκους στο κλίμα των γιορτών, ενώ οι αρμόδιοι αποφάσισαν να αναρτήσουν φωτογραφίες στο Facebook προκαλώντας κύμα αρνητικών σχολίων.

Κατάφερε, όμως, το αντίθετο αποτέλεσμα. Οι πολίτες διαμαρτύρονται στη δημοτική αρχή με την απόφασή της να στολίσει την κεντρική πλατεία με ένα δέντρο που το θεωρούν «ντροπή και αστείο».

«Είναι απαίσιο. Πώς μπορείς να βάζεις κάτι τέτοιο και να σκέφτεσαι μετά πως είναι αυτό το πράγμα χριστουγεννιάτικο δέντρο;», «Τα φωτάκια είναι απαράδεκτα και είναι απλά μια ντροπή», «Θα πάρω τα παιδιά μου και θα δούμε το άναμμα του δέντρου κάπου αλλού» είναι ενδεικτικά κάποια από τα σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση