GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ διασκέδαζε σε ταβέρνα την ώρα της συνάντησης των γιατρών με τον πρωθυπουργό...

Α Ν Ο Ι Χ Τ Η Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η  του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά προς τον Πρωθυπουργό,  τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλί...


Α Ν Ο Ι Χ Τ Η Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η 
του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά

προς τον Πρωθυπουργό, 
τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, 
και την Ελληνική Κοινωνία
για την σοβαρότητα με την οποία πρέπει να αντιμετωπίζεται η Υγεία. 
Αλήθεια με πόση σοβαρότητα μπορεί να αντιμετωπίζεται η Υγεία του Ελληνικού Λαού, όταν στην συνάντηση της Παρασκευής 20-12-2013, η οποία έγινε μετά από εντολή του Πρωθυπουργού Κου Αντώνη Σαμαρά υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και την συμμετοχή της Ομοσπονδίας ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ, απουσίαζε ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Κος Κοντός Δημήτριος και ο Υπουργός Υγείας να ανακοινώνει στον Πρόεδρο, στον Αντιπρόεδρο, στον Γραμματέα και στην Ταμία του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, καθώς και στον Πρόεδρο και στον Αντιπρόεδρο και στα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ότι ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ είχε (πρόβλημα υγείας με το μάτι του).
Το Δημοσίευμα της έγκριτης Εφημερίδας Ελευθεροτυπίας στις 24-12-2013 και της Δημοσιογράφου Κας Ευθυμιάδου Δήμητρας καταρρίπτει πανηγυρικός την αιτιολογία της απουσίας που έδωσε ο Υπουργός Υγείας στα ανωτέρω μέλη της επιτροπής του διαλόγου και μας πληροφορεί ενώ εμείς συνεδριάζαμε, ο εν λόγω Πρόεδρος να διασκεδάζει σε ταβέρνα στο Κέντρο της Αθήνας, μετά διαφόρων φίλων και συνεργατών.
Αλήθεια διερωτώμεθα είναι δυνατόν να αντιμετωπίζουν με «επιπολαιότητα», «ελαφρότητα» και «αδιαφορία» την Υγεία του Ελληνικού Λαού, την Επιστημονική Κοινότητα, τους Συνομιλητές και τον Διάλογο υπό την αιγίδα του ανώτερου Επιστημονικού Συλλόγου της χώρας, όπως είναι ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος;
Περίτρανα αποδεικνύεται ότι πόσο δίκιο είχαμε, όταν λέγαμε ότι κανένα πρόγραμμα για την μεταρρύθμιση δεν υπάρχει επί της ουσίας και ο διάλογος τον οποίο ζήτησε ο Πρωθυπουργός αντιμετωπίζεται τελείως προσχηματικά από την Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ.
Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε ότι υποβαθμίζεται η Περίθαλψη του Ελληνικού Λαού και αναζητούνται νούμερα απομάκρυνσης, απόλυσης, αυτοαπόλυσης των εργαζομένων του ΕΟΠΥΥ και δη Ιατρών, οι οποίοι παρείχαν και παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον Ελληνικό Λαό.
Ζητάμε με την παρούσα επιστολής μας να καταστήσουμε γνωστό τόσο στον Ελληνικό Λαό στους Εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου και στον Πρωθυπουργό της χώρας συμπεριφορές τέτοιες δεν μπορούν να γεννήσουν και να συντηρήσουν υγιή και ασφαλή συστήματα που θα προστατεύσουν την Υγεία του Ελληνικού Λαού όπως είναι η ΠΦΥ.
Σας επισυνάπτουμε και το δημοσίευμα της Εφημερίδας Ελευθεροτυπίας.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΑΡΩΦ ΠΑΥΛΟΣ

Κοιν: Πρωθυπουργό
Υπουργό Υγείας
Βουλευτές
ΠΙΣ
Ιατρικούς Συλλόγους
ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση