GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες διευκρινίσεις για τη μετακίνηση των δημοτικών αστυνομικών

Σε τρεις νέες διευκρινίσεις για την κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών προχώρησε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Συγκεκρ...


Σε τρεις νέες διευκρινίσεις για την κινητικότητα των δημοτικών αστυνομικών προχώρησε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργείου, σχετικά με τη μοριοδότηση των πρόσθετων βαθμολογούμενων κριτηρίων για την ένταξη των δημοτικών αστυνομικών στην Ελληνική Αστυνομία, και αναφορικά με το πρόσθετο προσόν της άδειας οδήγησης διευκρινίζεται ότι καθ’ υπόδειξη της ΕΛΑΣ (Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας – Κλάδος Οργάνωσης & Ανθρώπινου Δυναμικού – Δ/νση Αστυνομικού Προσωπικού) αρκεί η κατοχή άδειας οδήγησης μοτοσυκλέτας, ανεξαρτήτως κυβικών ή kw.
Για τους διορισμένους πριν την εφαρμογή του άρθρου 8 του ΠΔ 135/2006, οι οποίοι είχαν υποβληθεί σε ψυχοτεχνική διαδικασία και είχαν κριθεί από τις αρμόδιες Επιτροπές (πχ. Επιτροπή του άρθρου 5 του π.δ.592/1984, άρθρου 9 του π.δ. 23/2002) ως «ικανοί» δεν υποχρεούνται να επανυποβληθούν σε αυτή τη διαδικασία. Στην περίπτωση αυτή είτε στο φάκελο του υπό μεταφορά υπαλλήλου υπάρχει η αντίστοιχη βεβαίωση είτε ο υποψήφιος το δηλώνει υποβάλλοντας υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986.
Επίσης, σημειώνεται ότι οι εκθέσεις αξιολόγησης των υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας του έτους 2013, λαμβάνονται υπ” όψιν για τη μοριοδότηση του κριτηρίου 4 ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ στο έντυπο Αίτησης- Υπεύθυνης Δήλωσης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση