GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο concept hybrid plug-in από τη Renault με 2 λτ./100 χλμ

Στη Γενεύη τον Μάρτιο του 2014 ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Renault το νέο της πρωτότυπο, που θα είναι ένα υβριδικό plug-in στις διαστάσε...

Στη Γενεύη τον Μάρτιο του 2014 ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Renault το νέο της πρωτότυπο, που θα είναι ένα υβριδικό plug-in στις διαστάσεις του Clio και βασισμένο στην τεχνολογία του ZOE.
Ο Remi Bastien, υπεύθυνος του τομέα Έρευνας και Τεχνολογίας της γαλλικής φίρμας σε συνέντευξή του υποστήριξε πως η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα νέο project με υβριδική τεχνολογία.

Πιο συγκεκριμένα, επιβεβαίωσε ότι στο Σαλόνι της Γενεύης θα ντεμπουτάρει ένα νέο μικρό μοντέλο, σχεδιασμένο με βάση τις διαστάσεις, την άνεση και το design του Clio, το οποίο θα είναι υβριδικό plug-in, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα. Το μόνο που διευκρίνισε είναι ότι το εν λόγω concept προορίζεται να αποτελεί το πρωτότυπο που καταναλώνει μόλις 2 λτ./100 χλμ. Μάλιστα, για να επιτευχθεί αυτό, οι γάλλοι μηχανικοί θα αξιοποιήσουν και την τεχνογνωσία που απέκτησαν από το λανσάρισμα του αμιγώς ηλεκτρικού ZOE.

Επιπλέον, ο Bastien πρόσθεσε ότι στόχος της εταιρείας είναι να μειώσει τα κόστη παραγωγής των υβριδικών μοντέλων, ώστε να λανσάρει αρκετά τέτοια μοντέλα την επόμενη πενταετία, ενώ για τα αμιγώς ηλεκτρικά, όπως το ZOE, επιθυμία της φίρμας είναι να βελτιώσει τις μπαταρίες του, προκειμένου να διπλασιάσει την αυτονομία του ως το 2020, στα 402 χλμ. με μία φόρτιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση