GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Facebook εξαγόρασε την SportStream

Ακόμη ένα βήμα στην “κόντρα” με το Twitter έκανε το Facebook,προχωρώντας στην εξαγορά της SportStream, της νεοσύστατης ετα...


Ακόμη ένα βήμα στην “κόντρα” με το Twitter έκανε το Facebook,προχωρώντας στην εξαγορά της SportStream, της νεοσύστατης εταιρείας με δραστηριότητα στην ανάλυση των αναφορών που σχετίζονται στα αθλήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Facebook, το SportStream επιτρέπει στους χρήστες, να εντοπίζουν και να φιλτράρουν σε πραγματικό χρόνο δεδομένα και συζητήσεις σχετικά με τα σπορ.

Το Twitter μέχρι σήμερα υπερτερούσε στο κομμάτι των συζητήσεων για τα αθλητικά θέματα.

Εκ μέρους της SportStream ανακοινώθηκε: “Είμαστε στον χώρο τους τελευταίους 18 μήνες, για να βοηθήσουμε τους οπαδούς, να συνδέονται μεταξύ τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μοιράζονται τις καλύτερες στιγμές των σπορ”.

“Είναι δουλειά μας να τους μεταφέρουμε, το καλύτερο περιεχόμενο αθλητικών πληροφοριών, για τις αγαπημένες τους ομάδες και παίχτες σε πραγματικό χρόνο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, που θα αποτελέσουμε μέρος της διαρκούς επένδυσης του Facebook. Αναμένεται ο αντίκτυπος αυτής της συνεργασίας να φτάσει στους περισσότερους από 1 δισ. χρήστες του Facebook”, είπε.

Πηγή: Sky News

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση