GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το βίντεο αφιέρωμα στον Paul Walker απο την παραγωγή του Fast and Furious

Λίγες μέρες μετά τον άδικο χαμό του Πολ Γουόκερ σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα η εταιρεία παραγωγής του «Fast and Furious», Universal Stud...

Λίγες μέρες μετά τον άδικο χαμό του Πολ Γουόκερ σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα η εταιρεία παραγωγής του «Fast and Furious», Universal Studios και οι συμπρωταγωνιστές του….

στη σειρά ετοίμασαν ένα βίντεο- αφιέρωμα στον άτυχο ηθοποιό.

Το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές από το «Fast & Furious» με το τραγούδι «Im Coming Home «. Το βίντεο έχει ξεπεράσει ήδη τα 8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube .

Όταν ο Γουόκερ σκοτώθηκε,το cast του «Fast & Furious 7 » ήταν για ένα σύντομο διάλειμμα από τα γυρίσματα στην Ατλάντα . Η Universal Pictures , ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι σταματά προσωρινά τα γυρίσματα.

«Αυτή τη στιγμή , όλοι μας στη Universal είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε υποστήριξη στην οικογένεια του Πολ, τους πρωταγωιστές της σειράς και τους κινηματογραφιστές », δήλωσαν οι υπεύθυνοι του στούντιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση