GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Street food event στην πλατεία Καπνικαρέας: φαγητό απ' όλο τον κόσμο με 3,5 ευρώ!

Το τελευταίο Σάββατο του 2013 επισκεφθείτε το πρώτο street food event της Αθήνας, που διοργανώνει το deBόp, δοκιμάστε γευστικές γαστρον...


Το τελευταίο Σάββατο του 2013 επισκεφθείτε το πρώτο street food event της Αθήνας, που διοργανώνει το deBόp, δοκιμάστε γευστικές γαστρονομικές επιλογές, χορέψτε και διασκεδάστε μέχρι το πρωί, και κάψτε θερμίδες.
Το τελευταίο Σάββατο της χρονιάς, στο κέντρο του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας, 10 chef ταξιδεύουν με τα πιάτα τους από την Κολομβία ως την Ιταλία, από τις Ινδίες ως την Αμερική κι από την Ταϋλάνδη ως το Μεξικό. 10 πάγκοι, 20 διαφορετικές γαστρι-μαΓικές προτάσεις και μία ενιαία τιμή (3,5 ευρώ).
Το φαγητό θα συνοδεύεται από σπιτικά χριστουγεννιάτικα κοκτέηλς και ροφήματα καθώς και:
- balkan gypsy tunes από την fun μπάντα δρόμου, τους MuchaTrela (live @ 16:00 – 17:00),
- χορευτικά δρώμενα από χορευτές με πολλά απωθημένα (σε ανύποπτο χρόνο!),
- μουσικές αφιερώσεις για να βγάλετε ανωνύμως ΚΑΙ επωνύμως το άχτι σας (radioVeronique by Jenny & Vardis @ 17:00 – 19:00),
- live karaoke (aka με live μπάντα – επιτέλους θα βγάλεις το ψώνιο σου!, 19:00 - 21:00),
- χαλάρωση στο ειδικά διαμορφωμένο relaxing loft σε καναπέδες ή πάνω σε χαλιά και με προβολές στο πνεύμα των Χριστουγέννων (ή και όχι) όλη μέρα!
- δημιουργική απασχόληση για τα (μικρά) παιδιά
- και φυσικά πάρτι όπου θα πρωτοστατήσει στα decks ο Blue Lagoon (Κορμοράνος).
Τip: Και επειδή τις γιορτές γιορτάζει καλύτερα όποιος γιορτάζει με παρέα, με κάθε μερίδα φαγητό που θα αγοράζεις, μία συσκευασία από τα προϊόντα της οικογένειας Παπαδοπούλου, θα έρχεται στα χέρια σου για να τη βάλεις κάτω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας και από εκεί να πάει στον κέντρο προσφύγων Λαυρίου και στον Κοινωνικό Ξενώνα (Ερυθρός Σταυρός).
To food market προβλέπεται να κρατήσει έως ότου τελειώσουν τα φαγητά. Το στοίχημα είναι πότε θα τελειώσουν 3.000 μερίδες. Και μην ανησυχείτε για τις θερμίδες γιατί από τις 20:00 και μετά θα αρχίσετε να τις καίτε με το χορό, το τραγούδι και την "τσίτα" της εορταστικής διάθεσης!
Οι chef είναι: Ινδία - Dhaka Palace, Μεξικό - Rincon Mexicano, Ταϋλάνδη – Tamarind. Ψάρι - Καπετάν Fishάει, Αμερικάνικα cakes & muffins – Gourmelita, Ελληνικό - Funky Cook, Κολομβία – Senora Mery, Σούπες - Tupperville, Αμερική - Σαν Φρανσίσκο, Ιταλία – Collage.
Collage - Καπνικαρέας 3
Σάββατο 28 Δεκεμβρίου
Είσοδος: 3,5 ευρώ
Ώρα: 12:00
(Πηγή monopoli.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση