GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Unchecky: Το app κατάργησης πλαισίων ελέγχου

Όπως φαίνεται από το όνομά του, το Unchecky είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να καταργήσετε την επιλογή στα πλαίσια ελέγχ...



Όπως φαίνεται από το όνομά του, το Unchecky είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να καταργήσετε την επιλογή στα πλαίσια ελέγχου. Aυτό το έξυπνο μικρό app έχει ως στόχο να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό εγκατάστασης δεν εγκατέστησε τα ανεπιθύμητα στοιχεία τρίτων στη συσκευή σας.
Αν κατεβάσετε προγράμματα από ιστοσελίδες όπως το Softonic, αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να καταλήξετε με ένα σωρό επεκτάσεων προγράμματος περιήγησης και άλλες εφαρμογές τρίτων που την πραγματικότητα δεν τα θέλετε.
Μπορεί να καταλήξετε με γραμμές εργαλείων ή η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στον browser σας να αλλάξει σε ένα που προωθεί όλα τα είδη των ύποπτων ιστοσελίδων.
Αν θέλετε να το αποφύγετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Unchecky. Αυτή η απλή εφαρμογή δεν έχει περιβάλλον χρήστη. Απλά υπάρχει στο background και περιμένει μέχρι να αρχίσει h εγκατάσταση μιας εφαρμογής.
Αν εντοπίσει κάποια προσπάθεια ώθησης εφαρμογών τρίτων κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, τότε καταργεί αυτόματα στα πλαίσια ελέγχου την επιλογή που σχετίζεται με τα προγράμματα αυτά. Το εργαλείο είναι πολύ πρακτικό, ειδικά δεδομένου ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά τα πλαίσια ελέγχου είναι προεπιλεγμένα.
Επιπλέον, σε περίπτωση που κάνετε κλικ σε ένα από τα πλαίσια ελέγχου, το Unchecky σας προειδοποιεί ότι πρόκειται να εγκαταστήσετε ένα ανεπιθύμητο πρόγραμμα.
Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση