GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τατσόπουλος: Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της 17 Νοέμβρη....

Για τη φυγή Χριστόδουλου Ξηρού, τη σύλληψη Σακκά και την ελληνική προεδρία μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, σε δηλώσει...

Για τη φυγή Χριστόδουλου Ξηρού, τη σύλληψη Σακκά και την ελληνική προεδρία μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.
"Δε βρίσκονται στη φυλακή για τις ιδέες τους. Βρίσκονται στη φυλακή επειδή σκότωσαν 23 ανθρώπους πισώπλατα. Μπήκαν στη φυλακή ως δολοφόνοι και όχι ως επαναστάτες", είπε χαρακτηριστικά. Προχώρησε μάλιστα στη δήλωση που προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ.
"Κάποιοι ξέραν πλευρές του Γιωτόπουλου. Κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ είπαν ότι τους ξέραν σαν φοιτητές. Βλέπουμε ένα σύστημα να μη λειτουργεί σωστά και να αποδρά ένας τέτοιος κρατούμενος σαν τον Χρ. Ξηρό. Η Πολιτεία απαντά με σύλληψη του Σακκά που αθωώθηκε μετά, ενώ ετοιμάζουν λευκά κελιά. Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων της 17 Νοέμβρη, είναι η μειοψηφία.
Είναι μια περιθωριακή αντίληψη αυτή, δεν εκφράζει την πλειοψηφία. Υπάρχουν και άλλοι μέσα στη ΝΔ που θέλουν να πάμε να απελευθερώσουμε την Πόλη, όπως υποστήριζε παλαιότερα το λεγόμενο "Δίκτυο 21" της Νέας Δημοκρατίας".
Στη συνέχεια, σχολίασε την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, να μην μετέχει στις σημερινές εκδηλώσεις για την έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας. Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε την απουσία του ΣΥΡΙΖΑ, "πολιτική απόφαση" και επισήμανε πως "αφού οι Ευρωπαίοι δεν μας σεβάστηκαν και εμείς δεν συμμετέχουμε σε φιέστες", με αφορμή την άρνηση του κ. Ρομπάι να επισκεφτεί τον Αλέξη Τσίπρα κατά την πρώτη του επίσκεψη στη χώρα μας πριν σχεδόν ενάμιση χρόνο.
Παράλληλα, ο κ. Τατσόπουλος, αναφέρθηκε και στα αυστηρά μέτρα προστασίας που πήρε η Αστυνομία για τις σημερινές εκδηλώσεις χαρακτηρίζοντας την Αθήνα, ως πόλη "καρτ ποστάλ".
Η ανακοίνωση της ΝΔ:
Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τατσόπουλος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε το κυβερνών κόμμα, λέγοντας επί λέξει: "Υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες αυτών των ανθρώπων (17Ν)".
Η ΝΔ τονίζει ότι μετά τη δημόσια παραδοχή του βουλευτή του, ο κ. Τσίπρας αν δεν διαγράψει απόψε κιόλας τους κατά ομολογία Τατσόπουλου "συμπαθούντες" των τρομοκρατικών ιδεών της 17Ν, σημαίνει ότι ταυτίζεται με τις απόψεις τους.


Τατσόπουλος για 17 Νοέμβρη από CDemo83

3 σχόλια

  1. Χριστόδουλος Ξηρός: Διέφυγε, ή...τον διέφυγαν;

    Γράφει ο askordoulakos
    «Ό,τι λέει το κράτος είναι ψέματα και ό,τι κατέχει είναι κλεμμένο.»
    Φρειδερίκος Νίτσε

    Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακόμα, τι ακριβώς έχει γίνει σχετικά με την διαφυγή του Χ. Ξηρού (μη επιστροφή του κατά τη λήξη της άδειας).

    Με δεδομένο, βέβαια, το γεγονός ότι ο Χ. Ξηρός δεν είναι κανένας... χαζός, δημιουργεί απορία...
    η επιλογή (;) του να διαφύγει, αφού γνωρίζει ότι το γεγονός αυτό θα πυροδοτούσε –όπως και έγινε- την «αντιτομοκρατική» φρενίτιδα των δοσιλογικών καθεστωτικών κύκλων και των παπαγάλων τους, με στόχο την –επί το φασιστικότερον- θεσμική θωράκιση του αποικιοκρατικού κράτους τους με περαιτέρω περιστολή των ατομικών δικαιωμάτων και την έλευση ξένων μισθοφορικών δυνάμεων (Black Water, Ευρωστρατός κλπ), με βαρύ οπλισμό, προς αποτελεσματικότερη διαφύλαξη της «διασαλευθείσας τάξεως».

    Δεν θα μας δημιουργήσει καμία εντύπωση, αν ο Χ. Ξηρός βρεθεί μετά από πολλές μέρες πεταμένος σε κανένα...πηγάδι, με την επίσημη εξουσία να αποδίδει το γεγονός σε «ενδοτρομοκρατικό» ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
    Εννοούμε, ότι δεν είναι απίθανο να τον έχουν... διαφύγει οι ίδιοι, δηλαδή να τον έχουν απαγάγει, προκειμένου να βρουν την καλή αφορμή για να μας φέρουν εδώ μέσα τα ξένα στρατά, διότι οι κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις εντός του 2014 προβλέπονται λίαν τραγικές για τους δοσίλογους (κυβερνητικούς και αντιπολιτευόμενους) με αφορμή τη δήθεν απόδραση του...αρχιτρομοκράτη. Όπως ακριβώς είχαν κάνει και με τους Πακιστανούς.
    Ή μήπως δεν τους έχετε ικανούς;

    Οψόμεθα...

    Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντασιόπληκτος στο τετράγωνο, αφού φαντάζετε τι βλέπουν οι άλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ. ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΣΤΑ ΥΨΗ ΣΥΡΙΖΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΚΕ,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση