GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο Δήμαρχος με τα 18.000.000 ευρώ!

Την αποκάλυψη από τον ίδιο, μετά το δημοσίευμα του epoli.gr, που προκάλεσε πραγματικό πάταγο, προτίμησε ο...


Την αποκάλυψη από τον ίδιο, μετά το δημοσίευμα του epoli.gr, που προκάλεσε πραγματικό πάταγο, προτίμησε ο...

πρώην Δήμαρχος Βέλου - νυν «Καλλικρατικός» Δήμος Βέλου-Βόχας - Θεόδωρος Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής».

Μόλις 10 ημέρες μετά από το δημοσίευμα του epoli.gr, ο κ. Θεοδωρόπουλος επέλεξε να μιλήσει ο ίδιος για το φερόμενο ως σκάνδαλο των 18.000.000 ευρώ, επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα μας.

Ο πρώην Δήμαρχος Βέλου, ο οποίος «διώκεται» από τις Ελεγκτικές Οικονομικές Αρχές, τόσο για «τρύπα» στα οικονομικά του Δήμου - επί των ημερών διοίκησής του - όσο και στις προσωπικές δηλώσεις «πόθεν έσχες» του - σε βάθος δεκαετίας - δηλώνει αθώος, έτοιμος να δικαιολογήσει τα όσα φέρονται ως κατηγορίες εναντίον του - όπως επίσης είχε γράψει το epoli.gr, στο αποκαλυπτικό δημοσίευμά του.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «πατριάρχης» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης - μιας και εκλεγόταν Δήμαρχος επί 6 τετραετίες και είχε διατελέσει Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων Κορινθίας (νυν Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου) για δύο θητείες - διώκεται για «ύποπτες» κινήσεις των λογαριασμών του, εικονικά τιμολόγια της Κατασκευαστικής Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Βέλου, ύψους 2.000.000 ευρώ..., καθώς και φοροδιαφυγή της Δημοτικής Επιχείρησης 600.000 ευρώ!

«Να δουν τα χρέη μου» λέει ο πρώην Δήμαρχος, απαντώντας στις ως άνω κατηγορίες, λέγοντας πως, όχι μόνο δεν έχει κερδίσει από την ενασχόλησή του με τα «κοινά», αλλά αντίθετα έχει ζημιωθεί... «Αυτοί που με κατηγορούν να έρθουν να δουν τα χρέη, που έχω σε Τράπεζες από δάνεια και όχι να αναφέρονται σε ανύπαρκτες καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ...» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπρόπουλος.

Οι «κακές γλώσσες» της περιοχής, πάντως, κάνουν λόγο για «αγάπη» του π. Δημάρχου Βέλου στον τζόγο, που σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Έθνους», επισκεπτόταν συχνά - πυκνά το Καζίνο Λουτρακίου.

Πάραυτα το epoli.gr δεν θα επεκταθεί στα «πάθη» του Δημάρχου - μιας και η προσωπικότητα και οι προσωπικές επιλογές του καθενός ατόμου - δεν αποτελεί αντικείμενο εξέτασης, τουλάχιστον από εμάς, αλλά θα συνεχίσει τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ρεπορτάζ του, για οικονομικές ατασθαλίες σε Ο.Τ.Α., με στόχο τον προσωπικό πλουτισμό αιρετών, που τόσο έχουν αμαυρώσει το «πρόσωπο» του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και το «πρόσωπο» αιρετών, που πραγματικά και ανιδιοτελώς την υπηρετούν, χρόνια τώρα.

Προειδοποίηση προς κάποιους... Τα «καλύτερα» έρχονται...!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση