GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρ. Μακρή: «Το μόνο πλεόνασμα της Συγκυβέρνησης είναι αυτό της ανικανότητας, της διαπλοκής και της συγκάλυψης»

Το πρώτο μέλημα της Συγκυβέρνηση των Σαμαρά και Βενιζέλου ήταν η αποδιοργάνωση του Κράτους. Σήκωσαν την σημαία της υποτιθέμενης μετα...


Το πρώτο μέλημα της Συγκυβέρνηση των Σαμαρά και Βενιζέλου ήταν η αποδιοργάνωση του Κράτους. Σήκωσαν την σημαία της υποτιθέμενης μεταρρύθμισης, βομβάρδισαν το μυαλό των πολιτών με επικοινωνιακά... μηνύματα διχασμού για τους υπαλλήλους δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και έσπειραν τον φόβο και την αβεβαιότητα που οδηγούν στην τυφλή υπακοή και αδράνεια στην Δημόσια Διοίκηση. Παράλληλα με την τοποθέτηση κομματικά εξαρτώμενων σε θέσεις διοικητών απορρύθμισαν κάθε ελεγκτικό μηχανισμό.

Το αποτέλεσμα της πολιτικής τους φανερώνονται για μια ακόμη φορά όταν το ΣΔΟΕ, ψάχνοντας για εκατομμυριούχους που στέλνουν χρήματα στο εξωτερικό, πέφτει επάνω σε μεροκαματιάρηδες και ανέργους. Όχι, η ανάπτυξη του κ. Χατζηδάκη δεν έκανε πλούσιο τον άνεργο. Το αντίθετο συνέβη.

Οι τραπεζίτες που με τόση επιμέλεια προστατεύει η ΝΔ, αυτοί που απαλλάσσονται από τις ποινικές ευθύνες για τα δάνεια της ντροπής στα πολιτικά κόμματα της διαπλοκής έστησαν μαγαζάκι εξυπηρέτησης των καλών τους πελατών.

Αξιοποιώντας δημοσίευμα, η τομεάρχης Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή εκφράζει την εύλογη απορία και την δικαιολογημένη αγανάκτηση για την αδικαιολόγητη και ύποπτη ανικανότητα των κυβερνώντων με την υπ. αριθμ. 5549/20-1-2014 Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών. Θα λογοδοτήσουν στον Λαό και στην Δικαιοσύνη, όσοι ευτελίζουν τους θεσμούς και παραβιάζουν την νομιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση