GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια στελέχη εγκαταλείπουν την παράταξη του Χάρη Τομπούλογλου...

Δεν πρόλαβαν να παρέλθουν λίγα μόλις 24ωρα, μετά την ομόφωνη στήριξη..., που έλαβε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Χάρης Το...

Δεν πρόλαβαν να παρέλθουν λίγα μόλις 24ωρα, μετά την ομόφωνη στήριξη..., που έλαβε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Χάρης Τομπούλογλου [ΕΔΩ] από την Παράταξή του ''Καλημέρα Όμορφη Πόλη'', και με την ''αυγή'' του νέου έτους, άρχισαν ήδη τα πρώτα σημάδια αποσύνθεσης της Παράταξης..., όπως μόνο το epoli.gr είχε γράψει! [ΕΔΩ]
Αιτία τί άλλο...; Τα πρόσφατα γεγονότα με τη σύλληψη του κ. Τομπούλογλου, με την κατηγορία της δωροδοκίας και η αποπομπή του, τόσο από το Νοσοκομείο ''Παίδων Αγλαΐα Κυριακού'', όσο και από την Εθνική Τράπεζα...!
Ο οικονομολόγος, Οδυσσέας Κουρτέσης, λοιπόν, είναι το πρώτο στέλεχος του Συνδυασμού, που ανακοίνωσε την παραίτησή του, εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων...
Ολόκληρη η επιστολή του κ. Κουρτέση έχει ως εξής:
«Η πηγαία αγάπη για την πόλη μας, τη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα, η αυθόρμητη όρεξη και διάθεση να συνδράμω στην επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών μας και η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά του Δήμου στον οποίο γεννήθηκα και μεγάλωσα, με ώθησαν το 2010 να συμμετάσχω στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Καλημέρα Όμορφη Πόλη».
Μία παράταξη, με πολλά αξιόλογα στελέχη τα οποία συναισθάνονταν το ίδιο ακριβώς όραμα με εμένα, μοιράζονταν τις ίδιες ακριβώς ανησυχίες και καλλιεργούσαν τις ίδιες προσδοκίες.
Δυστυχώς όμως, οι εξελίξεις μας φέρνουν από εδώ και πέρα να βαδίσουμε σε διαφορετικούς δρόμους.
Έρχονται στιγμές ανυποψίαστες όπου οι εξελίξεις μας ξεπερνούν. Τα δυσάρεστα γεγονότα της παραμονής των Χριστουγέννων, με αναγκάζουν και με οδηγούν στην αυτονόητη απόφαση να παραιτηθώ της υποψηφιότητας μου ως δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές καθώς επίσης και να θέσω τον εαυτό μου οριστικά εκτός της παράταξης, με επιστολή που κατέθεσα στον Γραμματέα της Δημοτικής Παράταξης «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» κ. Λευτέρη Αντωνόπουλο, την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2014.
Η παρουσία μου στην πόλη και τη γειτονία μου, η υποστήριξη των συνδημοτών στο πρόσωπο μου στις προηγούμενες εκλογές, αλλά κυρίως οι αρχές μου, μου επιβάλλουν να αποχωρίσω από την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Καλημέρα Όμορφη Πόλη».
Η εκτίμηση και η συμπαράσταση μου, από ανθρωπιστικής άποψης στο πρόσωπο του κ. Χ. Τομπούλογλου, θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη και αναλλοίωτη καθώς επίσης και η πίστη μου για αίσια έκβαση.
Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως όλους όσους γνώρισα κατά τη διάρκεια της 3ετής συμμετοχής μου στο συνδυασμό και ελπίζω να συναντηθούμε σε νέους αγώνες για μια πιο όμορφη, πιο αληθινή πόλη».
Καλά πληροφορημένες πηγές του epoli.gr προαναγγέλλουν, εξάλλου, πως σύντομα τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα στελέχη της Παράταξης του Χάρη Τομπούλογλου.
Οι ίδιες πηγές προεξοφλούν πως, πολύ δύσκολα η Παράταξη θα φτάσει μέχρι τις επικείμενες Εκλογές, με επικεφαλής τον Χάρη Τομπούλογλου...!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση