GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Μαν. Σίτι ανήκει πλέον η Μέλμπουρν Χαρτ

Ανακοινώθηκε από τη Μάνστεστερ Σίτι η κοινοπραξία της με τον αυστραλιανό οργανισμό Μέλμπουρν Στορμ, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την αγορά...


Ανακοινώθηκε από τη Μάνστεστερ Σίτι η κοινοπραξία της με τον αυστραλιανό οργανισμό Μέλμπουρν Στορμ, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την αγορά κατά 80% της Μέλμπουρν Χαρτ από τον αγγλικό σύλλογο, με το υπόλοιπο 20% να παραμένει στους Αυστραλούς.
Μάλιστα, στην ανακοίνωση της η κύρια ιδιοκτήτρια -πλέον- Μάντσεστερ Σίτι αναφέρει πως από σεβασμό στο προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες, δεν θα εκδώσει καμία σημαντική ανακοίνωση μέχρι τα μέσα του 2014.
Ο διευθύνων σύμβουλος των «πολιτών», Φεράν Σοριάνο, τόνισε τα εξής στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία που μας δόθηκε για να κάνουμε την Μέλμπουρν Χαρτ μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες ποδοσφαίρου στην Αυστραλία και όχι μόνο και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ότι η ισχυρή αθλητική κουλτούρα της Μελβούρνης σε συνδυασμό με την αντίληψη μας για το ποδόσφαιρο και την εμπορική τεχνογνωσία μας, θα κάνει ο την συνεργασία μας ένα ισχυρό συνδυασμό τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Μέλμπουρν Στορμ, Μπαρτ Κάμπελ ανακοίνωσε πως η συνεργασία « θα ενισχύσει περαιτέρω το αθλητικό τοπίο σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου και θα φέρει νέες δυνατότητες στο AAMI Park»
Η Μέλμπουρν Χαρτ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση της Α-League.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση