GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακλαμάνης: θα μιλήσω με Σαμαρά αλλά θα είμαι υποψήφιος για το δήμο Αθήνας

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στηρίζει και επιχειρηματολογεί υπέρ του εαυτού του ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Και συνέχισε: "Iδιαίτε...


Ο Νικήτας Κακλαμάνης στηρίζει και επιχειρηματολογεί υπέρ του εαυτού του ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων
Και συνέχισε:
"Iδιαίτερα για τον β” γύρο, η αποδοχή που έχω στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ είναι σημαντική. Όπως θα έχετε δει, είμαι πρώτος στον ΣΥΡΙΖΑ με 34% και στο ΚΚΕ με 45% αποδοχή", δήλωσε στον ραδιοσταθμό "Βήμα" ο βουλευτής της ΝΔ, επιβεβαιώνοντας έτσι την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.
Εκτίμησε ότι η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα και πρόσθεσε:
"Εγώ, όμως, δεν κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια και οργανώνομαι και με ανθρώπους -για το ψηφοδέλτιο έχω μιλήσει- και το πλέον ευχάριστο είναι ότι, σ” αυτήν τη φάση, έχω μιλήσει με πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους, που δεν σηματοδοτούν τον ιδεολογικό μου χώρο. Η υποψηφιότητά μου έχει ανακοινωθεί".
Σημείωσε δε ότι δεν γνωρίζει ποιοι από το κόμμα (του) δεν θέλουν την υποψηφιότητά του και πρόσθεσε:
"Άσχετα με όλη την περιγραφή της υποψηφιότητάς μου, θεωρώ ότι λόγοι πολιτικού fair play με οδηγούν -και θα το πράξω- να ζητήσω να δω τον κ. Σαμαρά και να μιλήσω μαζί του. Μόνο με τον κ. Σαμαρά, όμως. Οι δυο μας…".
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση