GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρελθόν από Γαλατά ο Ριέρα

Παρελθόν για την Γαλατασαράι αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Άλμπερτ Ριέρα. Ο 31 ετών Ισπανός μεσοεπιθετικός, που ανήκε στον τ...

Παρελθόν για την Γαλατασαράι αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Άλμπερτ Ριέρα. Ο 31 ετών Ισπανός μεσοεπιθετικός, που ανήκε στον τουρκικό σύλλογο από τον Σεπτέμβριο του 2011, έλυσε τη συνεργασία του λόγω της πληθώρας ξένων στο ρόστερ και γιατί δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Πέρυσι κάναμε σπουδαία δουλειά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω η Γαλατασαράι να έχει ξανά ανάλογες επιτυχίες παρότι είναι πιο δύσκολο σε σχέση με πέρυσι. Εύχομαι στον σύλλογο καλή τύχη στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρωτάθλημα. Ήμουν περήφανος που αποτέλεσα μέλος αυτής της ομάδας.

Η Γαλατασαράι θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, σας ευχαριστώ για όλα», έγραψε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση