GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σέξι χορεύτρια, σύντροφος του Σνόουντεν που παράτησε και είναι ακόμα απαρηγόρητη...

Η χορεύτρια σύντροφος του Έντουαρντ Σνόουντεν, έμεινε μόνη της καθώς την παράτησε μετά το σάλο των αποκαλύψεων και τώρα δεν έχει ούτε λεφ...


Η χορεύτρια σύντροφος του Έντουαρντ Σνόουντεν, έμεινε μόνη της καθώς την παράτησε μετά το σάλο των αποκαλύψεων και τώρα δεν έχει ούτε λεφτά να τα βγάλει πέρα, υποστηρίζει ο πατέρας της.
Ο Jonathan Mills υποστηρίζει ότι η κόρη του Lindsay είναι απαρηγόρητη και προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της και πάλι μετά την εγκατάλειψη του Σνόουντεν.
Ο πατέρας της 28χρονης είπε στον Guardian πως προσπαθεί να συνέλθει και να καταλάβει τι συνέβη.
Όπως είπε η κόρη του δεν έχει καμία επικοινωνία με τον Σνόουντεν από τότε που έφυγε και εκείνοι δεν έχουν καμία σχέση με τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές του πρώην συμβούλου της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA).



"Της είπε θα λείψω σε επαγγελματικό ταξίδι για κανά δυο βδομάδες και θα επιστρέψω και εκείνη τα έμαθε στις ειδήσεις", δήλωσε ο πατέρας της.
"Το ζευγάρι είχε σχέση 5 ετών, ενώ γνωρίστηκαν σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Σχεδίαζαν το μέλλον τους", προσέθεσε ο Jonathan Mills.
Ο άνδρας σε άλλη συνέντευξή του κατά το παρελθόν έχει πει πως συγχωρεί τον Σνόουντεν για το μπελά που τους έβαλε αν και η κόρη του μέχρι πρότινος βρισκόταν αντιμέτωπη με σύλληψη.


Εκείνη στο μπλογκ της έγραφε πόσο έρμαιο είχε αφεθεί ενώ τον περιέγραφε ως τον μυστηριώδη άνδρα της, ενώ περιέγραφε την χάλια ψυχολογική της κατάσταση δημοσιεύοντας παράλληλα... ημίγυμνες φωτογραφίες της.
"Ο κόσμος μου άνοιξε και έκλεισε μονομιάς, αφήνοντάς με χαμένη στη θάλασσα χωρίς πυξίδα", έγραψε.
Σημειώνεται ότι ο Σνόουντεν τώρα ζει στη Ρωσία μετά από άσυλο που του παραχωρήθηκε από τον Πούτιν.
πηγή: guardian, dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση