GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σίκινος: Το φέριμποτ «Κοραής» δαμάζει (ξανά) τα κύματα

Το έχει μάλλον η μοίρα του καραβιού αυτού να πρωταγωνιστεί σε απίστευτες εικόνες, σε πραγματικές “μάχες” με τη θάλασσα και το...

Το έχει μάλλον η μοίρα του καραβιού αυτού να πρωταγωνιστεί σε απίστευτες εικόνες, σε πραγματικές “μάχες” με τη θάλασσα και τον άγριο καιρό και να τις κερδίζει.

Ο λόγος για το φέρι μποτ “Αδαμάντιος Κοραής” που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου βρέθηκε να προσπαθεί να προσεγγίσει το λιμάνι στη Σίκινο, την ώρα που στην περιοχή λυσσομανούσε καταιγίδα και ο αέρας και τα κύματα δεν διευκολύνουν τον καπετάνιο στους χειρισμούς πρόσδεσης.

Όλοι ξαφνικά θυμήθηκαν πως πέρυσι τέτοια εποχή περίπου η Ελλάδα όλη, αλλά και πολλά διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, έβλεπαν το ίδιο καράβι να δίνει άλλην μια “μάχη” με τον καιρό στην Κίμωλο.

Τα ίδια και χειρότερα αντιμετώπισαν με επιτυχία – όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε το cyclades24.gr – ο καπετάνιος του πλοίου, Ισίδωρος Λιγνός και το πλήρωμά του. Έδωσαν ακόμα μία μάχη με την άγρια θάλασσα και τους ισχυρούς ανέμους, νίκησαν ξανά και κατέβασαν στον προορισμό τους επιβάτες και ΙΧ.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση