GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιες αργίες "κόβονται" από τα σχολεία, πότε θα ξεκινάει η χρονιά

Όπως όλα δείχνουν το υπουργείο Παιδείας έχει καταλήξει να κοπούν κάποιες από τις αργίες στα σχολεία. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αργίες ...

Όπως όλα δείχνουν το υπουργείο Παιδείας έχει καταλήξει να κοπούν κάποιες από τις αργίες στα σχολεία. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αργίες που θα πάψουν να ισχύουν φαίνεται να είναι... εκείνη του Άι Γιαννιού που τα σχολεία ανοίγουν μετά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και εκείνη την Τριών Ιεραρχών στις 30 Ιανουαρίου, που μέχρι σήμερα ήταν αργία.

Σε αυτή την απόφαση έχει καταλήξει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, όπως αποκάλυψε σε συνάδελφούς του βουλευτές, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Υπάρχει πρόταση να καταργηθούν και τοπικές αργίες, όπου εκείνη τη μέρα τα τοπικά σχολεία παραμένουν κλειστά
Ακόμη πληροφορίες κάνουν λόγο και για επιμήκυνση του σχολικού έτους


Εδώ, όμως δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις. Σκέψη είναι να αρχίζει η σχολική χρονιά την 1η Σεπτεμβρίου και να τελειώνει είτε στο τέλος Μαΐου είτε στις αρχές Ιουνίου, όπως παλιά.

1 σχόλιο

  1. Τρείς βρομιάρηδες σκοταδιστές πολέμιοι των ελληνικών γραμμάτων ήταν οι μελίρρυτοι ποταμοί(!) της σοφίας. Γαμώ το θεό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση