GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πριν τον απελάσουν κατάλαβαν ποιος ήταν!

Έμεινε εννέα χρόνια στις φυλακές Λάρισας εκτίοντας ποινές για παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικά, αλλά χρειάστηκε να φτάσει ένα βήμα ...


Έμεινε εννέα χρόνια στις φυλακές Λάρισας εκτίοντας ποινές για παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικά, αλλά χρειάστηκε να φτάσει ένα βήμα πριν επιστρέψει ελεύθερος στην πατρίδα του με δικαστική απέλαση για να αντιληφθούν οι ελληνικές αρχές πως ο 35χρονος Αλβανός είχε και άλλα… πρόσωπα!
Αν και τον είχαν στα χέρια τους τόσα χρόνια, μόλις την τελευταία στιγμή πριν τον χάσουν η Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος τον ταυτοποίησε με άλλα… τέσσερα άτομα! Ο πονηρός Αλβανός χρησιμοποιούσε διαφορετικές ταυτότητες με τις οποίες είχε διαπράξει σωρεία σοβαρών εγκληματικών πράξεων.
Όπως αποδείχθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Θεσσαλονίκης για δέκα ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών που είχε κάνει από το Μάρτιο ως και τον Ιούλιο του 2005 μαζί με έναν συγκατηγορούμενό του, με λεία πάνω από 214.000 ευρώ!
Παράλληλα, με άλλο όνομα είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση δύο ετών και ενός μηνός και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ για οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση και βλασφημία! Ο δράστης, που είχε αποφυλακιστεί στις 23 Δεκεμβρίου, συνελήφθη ξανά στη Λάρισα και οδηγήθηκε στις φυλακές περιμένοντας να δικαστεί για τα υπόλοιπα αδικήματα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση