GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς είναι ο Φιντέλ Κάστρο μετά από έναν ολόκληρο χρόνο...

Τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του διέψευσε ο Φιντέλ Κάστρο. Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά από σχεδόν ένα χρόνο, έκανε ο ι...

Τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του διέψευσε ο Φιντέλ Κάστρο. Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά από σχεδόν ένα χρόνο, έκανε ο ιστορικός ηγέτης και πρώην πρόεδρος της Κούβας,. Ο Κάστρο, παρευρέθη στα εγκαίνια της γκαλερί της Alexis Leyva στην Αβάνα. Την τελευταία φορά που είχε παρουσιαστεί δημοσίως, ήταν τον Φεβρουάριο του 2013.

Ο Φιντέλ Κάστρο, παρέδωσε την εξουσία στον αδερφό του Ραούλ, το 2008, ωστόσο το γεγονός ότι δεν έκανε κάποια δήλωση για τον θάνατο του Νέλσον Μαντέλα, πυροδότησε τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του.
Ο 87χρονος Κάστρο, ξεναγήθηκε στην γκαλερί, ήταν ευδιάθετος και είχε όρεξη για πολιτική κουβέντα. Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Ignacio Ramonet, δήλωσε στο AP, ότι ο Κάστρο ήταν σε πολύ καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση.
Από τη μέρα που ο Φιντέλ Κάστρο αποχώρησε από την ηγεσία, παρατηρείται μια αργή στροφή στην πολιτική της Κούβας, ενώ το γεγονός ότι ο Ραούλ Κάστρο είχε χειραψία με τον Μπαράκ Ομπάμα, στην κηδεία του Νέλσον Μαντέλα, ερμηνεύθηκε ως σημάδι αλλαγής.


2 σχόλια

  1. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΕΤΗΔΕ ΤΟΥ 2012, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΦΑΠ 2011, 2012, 2013 ΚΑΙ ΤΟ ΕΕΤΗΔΕ ΤΟΥ 2013 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

    ΟΤΙ ΔΙΛΗΜΜΑ ΚΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΚΛΟΓΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΝΕΙΣ 4.000.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ. ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΙΟ Η ΝΔ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 18% ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ... ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 10%. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΑΖΕΙ ΜΕ ΟΡΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ 30% ΚΑΙ ΤΗΝ Χ.Α ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΤΟ 15% ΚΑΙ ΠΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα, χα, χα, ποσο δικιο εχεις Ανωνυμε... Αυτο που καταλαβαινει και ο τελευταιος Ελληνας αυτης της χωρας (μην λεμε πολιτης) ο Σαμαρας δεν μπορει να το συλλαβει. Κι επειτα λενε εχει σπουδες, αρα μια βασικη ευφυια κλ. Τι να πεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση