GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξάνθη: Ηλικιωμένη πυρπολήθηκε μέσα στο διαμέρισμά της

Μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Ξάνθη πυρπολήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο διαμέρισμά της. Η άτυχη γυναίκα διαμένει στο διαμέρισμ...


Μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Ξάνθη πυρπολήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο διαμέρισμά της. Η άτυχη γυναίκα διαμένει στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου με την, επίσης ηλικιωμένη, αδερφή της.
Σύμφωνα με το xanthipress, γείτονας από κοντινό διαμέρισμα άκουσε τις φωνές της ηλικιωμένης και κατάφερε να μπει στο διαμέρισμα όπου την είδε να φλέγεται στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός της. Κατάφερε να σβήσει τη φωτιά και να ειδοποιήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έφτασε σε ελάχιστα λεπτά.
Από τους περίοικους συζητείται το ενδεχόμενο η γυναίκα να περιλούστηκε με οινόπνευμα και να επιχείρησε μόνη της να πυρποπηληθεί αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Από την πλευρά της Πυροσβεστικής έγινε γνωστό ότι μετά την προανάκριση που ενεργεί, θα είναι σε θέση να προβεί σε εκτιμήσεις για τα αίτια του περιστατικού.
Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα σε όλο της το σώμα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση