GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαράζ εκρήξεων στη Σομαλία

Τρεις βόμβες εξερράγησαν η μία λίγη ώρα μετά την άλλη πριν από λίγο μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου Τζαζίρα, κοντά στο διεθνές α...


Τρεις βόμβες εξερράγησαν η μία λίγη ώρα μετά την άλλη πριν από λίγο μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου Τζαζίρα, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Σομαλίας, αναφέρουν πηγές της αστυνομίας και κάτοικοι της περιοχής.
Σύμφωνα με έναν φωτοειδησεογράφο του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς ο οποίος είχε σπεύσει στο σημείο, η τρίτη βόμβα είχε τοποθετηθεί μέσα σε ένα αυτοκίνητο και πυροδοτήθηκε όταν αστυνομικοί το ερεύνησαν.
Νωρίτερα, ο Μουχιντίν Άχμεντ, ένας Σομαλός αστυνομικός, δήλωσε ότι είχε σημειωθεί μια επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο όχημα «εναντίον του ξενοδοχείου Τζαζίρα», κάνοντας λόγο για νεκρούς και τραυματίες, χωρίς όμως να είναι σε θέση να δώσει έναν πιο ακριβή απολογισμό.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση