GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαστημικός Πανθρακικός

Καμία ελπίδα δεν άφησε ο Πανθρακικός στον Πανιώνιο! Η ομάδα της Κομοτηνής «ισοπέδωσε», 4-1, τους «κυανέρυθρους» στην Κομοτην...

Καμία ελπίδα δεν άφησε ο Πανθρακικός στον Πανιώνιο! Η ομάδα της Κομοτηνής «ισοπέδωσε», 4-1, τους «κυανέρυθρους» στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και επέστρεψε και πάλι στις νίκες και έβαλε πλώρη για τα πλέι-οφ.

Τρομερό ματς για τους γηπεδούχους που πήραν προβάδισμα με τον Ιγκόρ στο (16΄). Ο Πανιώνιος αν και ισοφάρισε με τον Ντούνη στο 27’ κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο και βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ, έπειτα από τέρμα του Ρομέου στο 59ο λεπτό. Η νίκη της ομάδας του Άκη Μάντζιου, που είχε τον απόλυτο έλεγχο και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, «σφραγίστηκε» με τα δύο πανέμορφα τέρματα των Χασομέρη και Τζάνη στο 63’ και 69ο λεπτό, αντίστοιχα.

Το τέρμα του Πανιώνιου ήταν το 2000ο στην πρώτη κατηγορία, τη στιγμή που ο Πανθρακικός ξεπέρασε τα 100 και έφτασε τις 30 νίκες στη Σούπερ Λίγκα.

Το ματς:

Εξαιρετικό ξεκίνημα έκανε ο Πανθρακικός στο ματς. Οι γηπεδούχοι, εκμεταλλευόμενοι τους αμυντικούς προσανατολισμούς των παικτών του Πανιώνιου, πήραν από τα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και έφταναν με άνεση στην εστία του Ανέστη. Το τέρμα για την ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 16’ ο Ίγκορ δεν συγχώρεσε την αδράνεια στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας και έκανε με κεφαλιά το 1-0.

Το τέρμα του Βραζιλιάνου έδειξε να «ξυπνά» τους φιλοξενούμενους, που βγήκαν από την άμυνά τους και κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο. Μάλιστα, παρότι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Σέρεμετ, οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να κάνουν το 1-1 χάρη σε ένα όμορφο σουτ του Ντούνη έξω από την περιοχή (27’). Ο Πανιώνιος μετά το γκολ έγινε πιο επικίνδυνος, ωστόσο, η αμυντική του γραμμή είχε και πάλι αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει και κυρίως λόγω της αστοχίας των γηπεδούχων στην τελική προσπάθεια έμεινε το 1-1 μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Με την ίδια ενέργεια συνέχισε στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Άκη Μάντζιου. Ο Πανθρακικός πίεσε με επιθέσεις από τον άξονα την άμυνα του Πανιώνιου και πήρε το προβάδισμα και πάλι στο σκορ, αυτή τη φορά με τέρμα του Ρομέου στο 59’. Η ομάδα της Κομοτηνής ήταν αποφασισμένη να «ξεμπερδεύει» από νωρίς και συνεχίζοντας να πιέζει ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με εξαιρετικό σουτ του Χασομέρι τέσσερ λεπτά αργότερα (63’).

Με την ψυχολογία στο ζενίθ οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πολιορκούν την άμυνα του Πανιώνιου, που έδειχνε ανύμπορη να αντέξει στις ορέξεις των παικτών του Πανθρακικού. Η κακή βραδιά του Γιάννη Ανέστη έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Παναγόπουλου, που είδε τον Τζάνη με εκπληκτικό σουτ στο 68’ να δίνει «αέρα» τριών τερμάτων στην ομάδα του. Το 4-1 ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, αφού στο φινάλε του αγώνα και οι δύο ομάδες είχαν ρίξει τον ρυθμό.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση