GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζευγάρι απατεώνων εξαπατά ηλικιωμένους στα Χανιά

Μέσα σε ένα 24ωρο, δυο ηλικιωμένοι σε διαφορετικές περιοχές των Χανίων έπεσαν θύματα εξαπάτησης με δράστες ένα ζευγάρι αδίστ...

Μέσα σε ένα 24ωρο, δυο ηλικιωμένοι σε διαφορετικές περιοχές των Χανίων έπεσαν θύματα εξαπάτησης με δράστες ένα ζευγάρι αδίστακτων απατεώνων που «οργώνει» το τελευταίο διάστημα την δυτική Κρήτη παριστάνοντας τους εφοριακούς ή τους λογιστές συγγενικών προσώπων των θυμάτων.

Τελευταία θύματά τους ήταν ένας 91χρονος κατάκοιτος άνδρας και η 86χρονη σύζυγός του, την οποία συνάντησαν στο δρόμο ενώ κατευθυνόταν προς το σπίτι τους στο χωριό Κακόπετρος. Την έπεισαν ότι ο γιος της όφειλε μεγάλο ποσό στην Εφορία και κατάφεραν να τη συνοδεύσουν στο σπίτι της, όπου τους έδωσε όλες τις οικονομίες της, ύψους 2.500 ευρώ!

Οι ίδιοι δράστες, σύμφωνα με τις περιγραφές, είχαν εξαπατήσει την προηγούμενη ημέρα άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα την οποία επισκέφθηκαν στο σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη και την έπεισαν ότι η κόρη της χρωστούσε 700 ευρώ. Η γυναίκα τους έδωσε τα χρήματα και το ζευγάρι εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό τους.


Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση