GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο επεισόδιο στην Βουλή με την Χ.Α.

Νέο επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστές τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και τον προεδρεύοντα Γιάννη Δριβελέγκα, που ξέσπασε κατά της Χρυσή...


Νέο επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστές τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και τον προεδρεύοντα Γιάννη Δριβελέγκα, που ξέσπασε κατά της Χρυσής Αυγής και των όσων υποστήριζε ο εκπρόσωπος Τύπου της.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο τελευταίος, με αφορμή τις νέες προφυλακίσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής, χαρακτήρισε «παράνομη» τη Βουλή και εξαπέλυσε επίθεση στους υπόλοιπους βουλευτές, κάνοντας λόγο για «κλέφτες, απατεώνες, προδότες».
«Αν νομίζετε ότι η Βουλή είναι παράνομη, να σηκωθείτε να φύγετε, να ησυχάσει και ο ελληνικός λαός από τους τραμπούκους και τους φασίστες», είπε διακόπτοντάς τον ο Γιάννης Δριβελέγκας, συστήνοντας παράλληλα στον βουλευτή να …βγάζει το χέρι από την τσέπη του όταν απευθύνεται σε εκείνον.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση