GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μοναδικό βίντεο για τη ζωή του Παναγιώτη Κουρουμπλή

Το Joinmagazine WEBTV συνάντησε τον κ. Κουρουμπλή στην Πρέβεζα, και ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα στο βουλευτή-σύμβολο του αγώνα τω...


Το Joinmagazine WEBTV συνάντησε τον κ. Κουρουμπλή στην Πρέβεζα, και ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα στο βουλευτή-σύμβολο του αγώνα των τυφλών.

Στα «σταυροδρόμια» της ζωής, μια γερμανική χειροβομβίδα, στέρησε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή, την όρασή του. Φασιστική «κληρονομιά» που τον στιγμάτισε για πάντα, όπως και πολλές οικογένειες στον τόπο μας.

Αν και ο «δυνατός άνεμος» φύσηξε κόντρα στη ζωή του, εκείνος σηκώθηκε όρθιος, βγήκε από το περιθώριο και κέρδισε τη ζωή του με αγώνα και προσπάθεια. Συμβουλεύει μάλιστα τους ανθρώπους με παρόμοια προβλήματα: «Να κάνουν ρήξεις, να μη μείνουν στο περιθώριο. Τα σημαντικά πράγματα στη ζωή δεν χαρίζονται. Κατακτούνται από εκείνους που δεν επαιτούν, αλλά απαιτούν. Η ζωή έχει τις δικές της ομορφιές. Δε σταματά μπροστά στη δυσκολία. Μη παραχωρείτε σε κανέναν το δικαίωμα να αποφασίζει για εσάς, χωρίς εσάς».

Λόγια σοφά και συνάμα βαθιά πολιτικά. Το Joinmagazine WEBTV συνάντησε τον κ. Κουρουμπλή στην Πρέβεζα, και ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα στο βουλευτή-σύμβολο του αγώνα των τυφλών.
joinmagazine.gr

1 σχόλιο

  1. Ενας απο τους ελαχιστους που ΒΛΕΠΕΙ !
    οι υπολοιποι 300 τυφλοι ειναι στην Βουλη !
    δ υ σ τ υ χ ω ς

    γιατι ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη!

    πολλα ματια πρεπει να ανοιξουν
    για να αλλαξουμε πορεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση