GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη φυλακή μέχρι την έκδοσή του στην Ελλάδα ο Φιλιππίδης

Τα τουρκικά δικαστήρια ενέκριναν την έκδοση του Άγγελου Φιλιππίδη, πρώην προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. στην Ελλάδα, ο οποίος συ...

Τα τουρκικά δικαστήρια ενέκριναν την έκδοση του Άγγελου Φιλιππίδη, πρώην προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. στην Ελλάδα, ο οποίος συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη.
Ή εκτέλεση της απόφασης θα ολοκληρωθεί με την αποστολή, από το ελληνικό υπουργείο Δικαιοσύνης των σχετικών εγγράφων.
Η διαδικασία αυτή, λένε οι προξενικές αρχές, μπορεί να κρατήσει από δύο έως 40 μέρες.
Στο ενδιάμεσο διάστημα θα κρατείται κατά πάσα πιθανότητα στις φυλακές του Μαλτεπέ, όπου, συνήθως, κρατούνται οι προς απέλαση ξένοι υπήκοοι.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

2 σχόλια

  1. ΩΧ ΘΑ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ Ο ΠΕΡΙ ΟΥ ΣΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ "ΔΙΚΑΙΟ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρρέουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και διαλύονται. Το εκλογικό σώμα βλέπει τα σκάνδαλα, την εγκληματικότητα στα ύψη, τα εξοπλιστικά, το χάος στην υγεία και στο νοσοκομεία, τις νέες μειώσεις στις συντάξεις, και το κυριότερο τους πολλούς φόρους στα ακίνητα και στρέφεται προς Σύριζα, Ανεξάρτητους Έλληνες, την Χ.Α, το ΚΚΕ, τη Κοινωνία και αλλού. Η οργή είναι μεγάλη. Η ΝΔ οδεύει σε μονοψήφια νούμερα και το ΠΑΣΟΚ ολοταχώς κάτω από 3%... Πρέπει να γκρεμιστεί το σάπιο πολιτικο-οικονομικό καθεστώς από το 1981 και μετά για να δημιουργηθεί κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Μας κατέστρεψαν, θα τους τελειώσουμε πολιτικά στις κάλπες του Μαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση