GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Και πάλι δυνατή η ΑΕΚ»

Οι απολογίες περιττεύουν. Η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, χρειάζεται αυτοκριτική και σκληρή δουλειά, ώστε με ηρεμία, αίσθημ...


Οι απολογίες περιττεύουν. Η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, χρειάζεται αυτοκριτική και σκληρή δουλειά, ώστε με ηρεμία, αίσθημα ευθύνης και πείσμα να φτάσει εκεί που προστάζει η ιστορία της.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας με γραπτή του δήλωση εξέφρασε την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει η διοίκηση τον Τραϊανό Δέλλα και τους παίκτες του προσθέτοντας πως μετά από πολλά χρόνια στο σύλλογο υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να μεγαλουργήσει και πάλι.
Αναλυτικά η δήλωση:
«Μας πείραξε πολύ η ήττα, ο τρόπος που σημειώθηκε αλλά κυρίως γιατί στενοχωρήθηκε ο κόσμος της ΑΕΚ που το 2013 έζησε τα χειρότερα.
Ένας κόσμος που από το καλοκαίρι στέκεται συνεχώς δίπλα μας και στηρίζει την προσπάθεια για την αναγέννηση της ομάδας.
Το να ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας δεν έχει μεγάλο νόημα είναι κάτι που έχει ειπωθεί πολλές φορές στο παρελθόν.
Χρειάζεται αυτοκριτική και συνεχής δουλειά από όλους μας.
Γνωρίζουμε σε κάθε αγώνα πότε είμαστε καλοί και πότε όχι. Είμαστε όμως μια ομάδα ενωμένη και πιστεύουμε σε αυτή. Ο Τραϊανός Δέλλας δουλεύει πολύ για να πετύχει. Τον πιστεύουμε, τον βοηθάμε και τον στηρίζουμε.
Έχουμε έμπειρους αλλά και νεαρούς παίκτες που προσπαθούν και πρέπει να βγάζουν μέσα στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό του αγώνα πάθος και θέληση. Να δείχνουν ότι τιμούν τη φανέλα της ΑΕΚ σε αυτή την πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση που δυστυχώς βιώνουμε φέτος.
Θα περάσει όμως αφού μια μεγάλη ομάδα πρέπει να ξεπερνάει τα άσχημα, ειδικά τώρα που στην ΑΕΚ μετά από ότι έγινε, υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες.
Με ηρεμία, ευθύνη αλλά και πείσμα για να γίνει και πάλι δυνατή».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση