GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε ο δράστης που χτύπησε τυφλό οπαδό του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Βέροια

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook ότι βρέθηκε ο δράστης ο οποίος, προ ημερών, χτύπησε τυφλό φίλαθλο της ο...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook ότι βρέθηκε ο δράστης ο οποίος, προ ημερών, χτύπησε τυφλό φίλαθλο της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Βέροια, όταν το θύμα είχε εκφράσει τη διαφωνία του για τις υβριστικές αποδοκιμασίες εναντίον του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» γνωστοποίησε, μάλιστα, ότι η υπόθεση θα πάρει τη νομική οδό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει πως εντόπισε τον δράστη της άνανδρης επίθεσης στον φίλο του Δικεφάλου που έχει πρόβλημα όρασης, στο επεισόδιο που συνέβη στο γήπεδο της Τούμπας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βέροια.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης έπειτα από αυτεπάγγελτη δίωξη που ασκήθηκε. Οι συγκεκριμένες συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με τα ιδανικά που πρεσβεύει ο Σύλλογος κι ο συγκεκριμένος «οπαδός», δεν έχει καμία θέση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Στόχος μας είναι να εξοστρακίσουμε τέτοιες συμπεριφορές που δεν έχουν καμία σχέση με τα ιδεώδη του ΠΑΟΚ.»

imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση