GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ράλι στο Χ.Α.

Ισχυρό ράλι σημειώθηκε στην πρώτη συνεδρίαση του 2014 στο χρηματιστήριο, το οποίο κινήθηκε πάνω από τις το ψυχολογικό όριο των 1.200...


Ισχυρό ράλι σημειώθηκε στην πρώτη συνεδρίαση του 2014 στο χρηματιστήριο, το οποίο κινήθηκε πάνω από τις το ψυχολογικό όριο των 1.200 μονάδων.
Οι μεσοπρόθεσμες προοπτικές συναρτώνται βέβαια με τις εξελίξεις στο μέτωπο της κρίσης χρέους, την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής και με την εμφάνιση των πρώτων ενδείξεων ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, που θα έχει άμεση επίδραση στις επιχειρήσεις. Από αυτούς τους παράγοντες θα εξαρτηθεί και ο ρυθμός εισροής ξένων επενδυτικών κεφαλαίων, η οποία αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για περαιτέρω ανάκαμψη της αγοράς.
Η συνολική εικόνα της αγοράς αποπνέει συγκρατημένη αισιοδοξία. Όμως η υποτονική συναλλακτική κίνηση και ο συγκριτικά χαμηλός τζίρος υποδηλώνουν υποβόσκουσα επιφυλακτικότητα, η οποία θα εξαλειφθεί αν συνεχισθεί η άνοδος τις επόμενες μέρες.
Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 1.204,96 μονάδες καταγράφοντας άνοδο +3,64%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 57,13 εκατ. ευρώ.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση