GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλήθος διαρρήξεων από σπείρα με… παρελθόν

Μέλη μεγάλης σπείρας που είχαν «χτυπήσει» άλλα 12 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας και της Θεσσαλονίκης ήταν οι δυο Αλβανοί ...


Μέλη μεγάλης σπείρας που είχαν «χτυπήσει» άλλα 12 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας και της Θεσσαλονίκης ήταν οι δυο Αλβανοί -ένας 41χρονος και ένας 36χρονος- που είχαν συλληφθεί στις 21 Σεπτεμβρίου ως δράστες διαρρήξεων σε μονοκατοικίες σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Η σπείρα αποτελούνταν από επτά ομοεθνείς τους ηλικίας 27 ως 51 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Άλλος ένας 22χρονος Αλβανός κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς είχε εντοπιστεί να έχει στην κατοχή του ένα από τα κινητά που είχαν κλέψει τα μέλη της συμμορίας.
Μετά την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος, εξιχνιάστηκαν έντεκα κλοπές και μια απόπειρα σε σπίτια, τέσσερα στη Νάουσα, δυο στη Βέροια, δυο στη Ραχιά και από ένα στα Ασώματα και τη Νέα Νικομήδεια Ημαθίας και άλλα δυο στις περιοχές Θερμαϊκού και Σταυρό Θεσσαλονίκης. Σε εννέα από αυτά έκλεψαν και δέκα αυτοκίνητα! Πέντε από αυτά εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Οι δράστες είχαν κλέψει συνολικά 7.745 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα που η αξία τους ξεπερνά τα 200.000 ευρώ, έξι φορητούς υπολογιστές, δέκα κινητά, ένα καταγραφικό μηχάνημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, τρόφιμα και ρούχα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση