GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βέλτσος «καρφώνει» Τατσόπουλο σε οχτώ λέξεις

Οχτώ λέξεις χρειάστηκε ο διανοούμενος, φιλόσοφος, συγγραφέας και συνταξιούχος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Γιώργος Βέλτσος,...


Οχτώ λέξεις χρειάστηκε ο διανοούμενος, φιλόσοφος, συγγραφέας και συνταξιούχος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Γιώργος Βέλτσος, για να «καρφώσει» τον Πέτρο Τατσόπουλο.
Σχολιάζοντας την επικείμενη παραίτηση του συγγραφέα από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Βέλτσος γράφει στη στήλη του στο ΒΗΜΑ χρησιμοποιώντας οχτώ λέξεις γεμάτες νόημα:
«Τουλάχιστον θα τον ξανακερδίσει η λογοτεχνία (των sms).»

3 σχόλια

  1. ουφ! τι θα ακουσω ακομα!12 Ιαν 2014, 10:36:00 π.μ.

    "τουλαχιστον θα τον ξανακερδισει η λογοτεχνια των sms"
    ----------------------
    Φυλλο-σοφικες Μαλακιες
    που χρειαζεται ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!

    Ας απαντησει ο ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ του

    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα πόσο απύθμενο θράσος έχουν οι απόγονοι των συνεργατών των Ναζί, των δοσιλόγων της Κατοχής, των ταγματασφ-αλητών, των Χιτών, των διερμηνέων των Γερμανών, να κατηγορούν την Αριστερά για τρομοκρατία!!!

    Ποιοι;;; Οι δολοφόνοι του Γρηγόρη Λαμπράκη; Του Τσαρούχα, του Πέτρουλα,του Στέφανου Βελδεμίρη, του Γιώργου Χαλκίδη, που ο σκατόγερος δολοφόνος του, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος στη Θεσσαλονίκη (αν δεν έχει ψοφήσει ακόμα, το κάθαρμα), οι βασανιστές της Χούντας, τα δεξιά παλιοτόμαρα, που σκότωναν, εξόριζαν και βασάνιζαν χιλιάδες κόσμο από το 1944-1974;;;;

    Ποιοί;;; Οι δολοφόνοι των Κουμή-Κανελλοπούλου, του Μιχάλη Καλτεζά, του Νίκου Τεμπονέρα, του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου; (Μήπως ήταν καταδικασμένοι σε θάνατο και δεν το ξέραμε;;)

    Μη μιλάτε δεξιά κουμάσια, γιατί το στίγμα της συνεργασίας σας με τους Ναζί, ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Θα κρύβετε εσαεί και εις τους αιώνας των αιώνων, τους σκελετούς των εγκλημάτων σας στο βρωμοντούλαπο σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΚΟΡΑΚΙΣΤΙΚΑ. ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση