GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι "πικάντικες" φωτογραφίες που η Τζένιφερ Λόπεζ θα ήθελε να ξεχάσει...

Εικόνες της Τζένιφερ Λόπεζ, από φωτογράφιση, που τελικά δεν είχαν δημοσιευθεί, διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Έξαλλη η τραγουδίστρια. Σε κανένα...


Εικόνες της Τζένιφερ Λόπεζ, από φωτογράφιση, που τελικά δεν είχαν δημοσιευθεί, διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Έξαλλη η τραγουδίστρια.
Σε κανέναν σταρ δεν αρέσει να μην είναι σε θέση να ελέγξει κάθε πτυχή της δημόσιας εικόνας του. Αυτός είναι και ο λόγος που απεχθάνονται τους παπαράτσι, διότι έτσι βγαίνουν στην δημοσιότητα φωτογραφίες που δεν τους κολακεύουν ιδιαίτερα, τους απομυθοποιούν ή δεν ταιριάζουν με το προφίλ που οι ίδιοι θέλουν να περάσουν προς τα έξω.
Πριν από λίγο καιρό, η Τζένιφερ Λόπεζ, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς διέρρευσε σε μερίδα του Τύπου, μια σειρά από φωτογραφίες που η ίδια είχε κάνει, για να μπουν σε εξώφυλλο δισκογραφικής της δουλειάς το 2005 αλλά τελικά κατέληξαν στον κάλαθο των αχρήστων.



Σε αυτές η σταρ ποζάρει σχεδόν τόπλες. Ένας χάκερ κατάφερε να υποκλέψει το υλικό και να το βγάλει στο διαδίκτυο, προκαλώντας αρκετά προβλήματα στην καλλονή.
Μάλιστα σύμφωνα με πολλούς, η Λόπεζ έγινε έξαλλη διότι επρόκειτο για λήψεις που δεν είχαν περάσει από ειδική επεξεργασία και έτσι φαίνονταν ορισμένες ατέλειες του σώματός της. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός δεν είναι η μόνη που έχει περάσει αυτήν την δοκιμασία. Και σίγουρα όχι η τελευταία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση