GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μετάλλων στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας υπόθεση κλοπής μεταλλικών σωλήνων από... υπαίθρια έκταση στους Γιαννάδες Κέρκυρ...


Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας υπόθεση κλοπής μεταλλικών σωλήνων από... υπαίθρια έκταση στους Γιαννάδες Κέρκυρας.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν οι τρεις ημεδαποί ρομά ηλικίας 21,23 και 32 ετών, ως οι δράστες της κλοπής σωλήνων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, χθες το μεσημέρι στην περιοχή Κοκκίνι.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε το φορτηγό αυτοκίνητο με το οποίο διέπραξαν την κλοπή καθώς και οι σωλήνες που αφαιρέθηκαν, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι δύο ημεδαποί ρομά οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του 23χρονου συνεργού τους βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση