GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σημεία τοποθέτησης Λοβέρδου στη Βουλή

Η Ελλάδα έγινε ο τόπος τις κρίσης λόγω δύο παραγόντων : Τη κρίση χρέους και ελλειμάτων και την έλλειψη ανταγωνιστικότητας. Η Κυβερν...


Η Ελλάδα έγινε ο τόπος τις κρίσης λόγω δύο παραγόντων : Τη κρίση χρέους και ελλειμάτων και την έλλειψη ανταγωνιστικότητας.
Η Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ αλλά και τώρα της ΝΔ ασχολήθηκαν μόνο με το πρώτο ( χρέος- ελλείματα) με καλά αποτελέσματα. Δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την έλλειψη ανταγωνιστικότητας η οποία έχει δημιουργήσει μια δομική ανεργία.

Το πρόβλημα της ανάπτυξης δεν αντιμετωπίζεται για δύο λόγους . Πρώτον λόγω της λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης και δεύτερον γιατί τα 4/5 των πολιτικών είναι λογάδες

Διαφωνώ ότι η Ελλάδα έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο της πτώχευσης και της εξόδου από την ευρωζώνη. Η χώρα δεν έχει ξεφύγει απλά έχει καταφέρει να τον αναβάλει.

Η χώρα έχει ανάγκη τώρα για ένα αναπτυξιακό ΣΟΚ! Αν συνεχίσουμε έτσι δυστυχώς δεν θα αποφύγουμε την αποδέσμευση από την ευρωζώνη. Το ξαναλέω η χώρα κινδυνεύει από την έλλειψη ανταγωνιστικότητας.

Χρειαζόμαστε αδάπανα μέτρα άμεσης εφαρμογής. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο λέει απλά ψέματα. Πάνω σε αυτά τα μέτρα θα στηριχθεί το εθνικό σχέδιο. Μετρά όπως η καθολική κατάργηση των αδειοδοτήσεων για τις επιχειρήσεις, τα κλειστά ολοκληρωμένα προγράμματα επενδύσεων με το κλειδί στο χέρι, στήριξη των επιχειρήσεων που άντεξαν μετά από 6 χρόνια ύφεσης μέσω της ρύθμισης των οφειλών στα ασφαλιστικών εισφορών και γιατί όχι και της φορολογικής αμνηστίας, στη δημιουργία σταθερού φορολογικού περιβάλλοντος, και τέλος κύριε Υπουργέ: Πόσα Υπουργικά Συμβούλια ή κυβερνητικές επιτροπές έχετε κάνει για το ΈΣΠΑ. Η απάντηση είναι καμία. Αντιθέτως έγινε όμως παρουσία του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου σύσκεψη για την ανεργία για να συζητηθούν τα προγράμματα του ΟΑΕΔ. Αυτό είναι κωμικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση